Scena

Poznata pjevačica odabrala bidermajer od dijamanata, niko ga nije uhvatio

Poznata pjevačica odabrala bidermajer od dijamanata, niko ga nije uhvatio
Foto: Printscreen/Grand | Poznata pjevačica odabrala bidermajer od dijamanata, niko ga nije uhvatio

Vjenčanje je poseban dan u životu svake žene, a mnoge od njih o tom danu maštaju od djetinjstva, zamišljajući svaki detalj proslave.

Upravo takav slučaj bio je i kod pjevačice Biljane Sečivanović koja se potrudila da priredi gala svadbeno veselje, a o njenoj vjenčanici i bidermajeru se pisalo danima.

Biljana se potrudila da sve izgleda glamurozno na njenom svadbenom veselju 2021. godine te je svaki detalj bio nesvakidašnji, pa čak i bidermajer.

Običaju kažu da mlada može da posjeduje i dva bidermajera, jedan za bacanje neudatim djevojkama, a drugi za fotografisanje.

Upravo za to se opredijelila Biljana Sečivanović koja je specijalno kreiran bidermajer od dijamanata i cirkona, koristila samo za fotografisanje te nijedna djevojka nije imala sreću da ga uhvati.

Čini se da pjevačica dinara nije žalila, budući da je promijenila čak dvije vjenčanice, a svadbenom veselju prisustvovala je gotovo cela estrada.

S obzirom da je željela da njeno vjenčanje bude nesvakidašnje, Biljana je u dogovoru sa suprugom Aleksandrom, odlučila da umjesto luksuznog automobila u crkvu stigne kočijom.

“Da sam znala da je ovako teško, pozvala bih nekog drugog da organizuje venčanje. Mislili smo da sve možemo sami, već smo se umorili, ali isplati se. Jedva čekam da uđemo u salu koja je klimatizovana i onda žurka do fajronta”, rekla je za Grand tom prilikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije