Scena

Prvo oglašavanje Enesa Begovića nakon smrti sina

Prvo oglašavanje Enesa Begovića nakon smrti sina
Foto: Printscreen/Grand | Prvo oglašavanje Enesa Begovića nakon smrti sina

Prije nekoliko dana navršilo se godinu dana od iznenadne smrti sina Enesa Begovića, Armina, a sada se pjevač prvi put pojavio pred kamerama nakon tragičnog događaja.

Kako i njegova kuma Elvira Rahić rekla za Grand, Enes je odlučio da se ne pojavljuje dok ne prođe godišnjica, dok je juče prvi put stao pred kamere na konferenciji za medije.

Enes je najavio koncert u Travniku, a u razgovoru za tamošnje medije vidjela se tuga na njegovom licu i bol koji nosi u duši.

“Ono što će se desiti u Travniku, biće nešto što nije viđeno do sada. Biće smena dobre energije i muzike, mislim da će to biti noć koja će biti jedna od najposećenijih. Ponudićemo sve što ljudi vole, muziku za sve generacije”, rekao je pjevač.

Podsjetimo, pjevačica Elvira Rahić je za Grand rekla da je cijela porodica Begović još uvijek u šoku i otkrila kada će se njen kum Enes vratiti na scenu.

“Na žalost je doživeo tu tragediju. Još uvek se ne vraća na scenu, sigurno i neće dok godišnica smrti njegovog sina ne prođe. Mogu samo da kažem ne daj Bože nikome da doživi ono što je moj kum doživeo. Ni blizu, a kamoli to. Nekako ljudi”, rekla je ona za Grand.

(GrandTV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije