Scena

Rada Manojlović: Plašim se samoće, želim da se udam

Rada Manojlović: Plašim se samoće, želim da se udam
Foto: Borna jaksic/PIXSELL | Rada Manojlović: Plašim se samoće, želim da se udam

Jedna od najatraktivnijih i najpopularnijih pjevačica s domaće javne scene, u ekskluzivnom intervjuu za Informer priznaje da je i dalje sama, ali da ne gubi nadu da će pronaći onog pravog s kim će sviti gnijezdo.

Za Radu Manojlović se zna da je godinama unazad bez partnera i da se potpuno posvetila karijeri. Sada je popularna pjevačica prvi put otkrila da se ona plaši samoće i da smatra da joj je vrijeme za brak.

"Trenutno nisam, ali mislim da kada se to desi i osetim da je to to, poželeću ozbiljnije stvari. Ne bih volela da provedem život sama, plašim se samoće i mislim da mi je sada vreme za brak i porodicu. Kada dođem s nastupa kući i legnem u krevet, ne mogu svoje pesme da zagrlim. Uspeh i publika su lepi, ali ako nemaš s kim da podeliš to, čemu sve? Pčela sam radilica, ranije to nisam osećala tako jer sam konstantno bila u nekoj mašini. Zahvalna sam na interesovanju publike za mene, ali mi fale porodica i ljubav", rekla je i dodala:

"Problem je samo u meni. Lepo mi je deda rekao posle prvog, drugog, trećeg: 'Ako ti nijedan ne valja, onda je, ćerko, do tebe.' Očigledno fantaziram... Stižu me godine, hoću da se smirim, da me neko mazi i pazi, da ne moram više sve sama. Trebalo bi da mi neko titra i da me razmazi", navela je.

Otkrila je šta mora da posjeduje muškarac da bi je osvojio.

"Neću da lažem, fizički izgled mi je najbitniji. Bilo je puno dobrih momaka koji su pokušavali da me osvoje, ali ako nema "hemije", džaba sve. Ne mogu da se zaljubim u dobrotu. Mora da ima oči u kojima ću videti samo sebe i ceo svet. Mora da bude i lep i zgodan! Volim da mi zavide na izboru partnera, ali mi je važno da taj neko preuzme i deo mog tereta, obaveza, da idemo istim putem ka zajedničkom cilju", dodala je.

Rekla je da je veze više ne interesuju.

"Zbog toga što sam svesna koliko imam godina. Videla sam da duge veze umeju da se završe katastrofalno, nije to tako samo u mom slučaju. Imala sam takve primere i u porodici, i među prijateljima. Ne shvatam poentu zabavljanja preko dve godine, jer ako se do tada ništa konkretnije nije desilo, onda i neće. Neću da savetujem mlade ljude da žure ako im je lepo da se šetaju, neću ni ja da navaljujem, ali vreme je za nešto konkretno kada sam ja u pitanju", navela je.

Progovorila je i o duetu koji je brat odbio da snimi s njom.

"Presedan je da rođeni brat i sestra koji su pevači ne snime duet koji svi žele. To je porodična stvar, ali mi je krivo jer narod ima formirano mišljenje i uvek su otrovne strelice okrenute ka meni. Imam mnogo dueta, a nemam s njim. Uvek mi je bila bitna samo dobra pesma, a ljudi misle da nisam želela da snimim duet s Nenadom. Želim da im kažem da je za ljubav, ali i za svađu potrebno dvoje. Deset godina pokušavam da snimim pesmu s njim, imam inicijativu, ali ne dobijam potvrdu s druge strane. Noću ne spavam zbog toga", rekla je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije