Scena

Rada Manojlović otkrila ko je misteriozni dečko sa kojim je uhvaćena

Rada Manojlović otkrila ko je misteriozni dečko sa kojim je uhvaćena
Foto: Instagram | Rada Manojlović otkrila ko je misteriozni dečko sa kojim je uhvaćena

Juče je kao bomba odjeknula vijest o novom dečku Rade Manojlović sa kojim je uhvaćena kako se vozi po gradu i čiji identitet nije poznat javnosti.

Nakon vијesti koje su obradovale mnoge njene fanove, oglasila se Rada i otkrila ko je misteriozni muškarac o kome se spekuliše.

Iako bi, gledajući video, svi zaključili da Manojlovićeva uživa u ljubavi, pјevačica tvrdi da nije sve kao što izgleda.

„Nije mi to novi dečko. Možda se nekome učinilo, ali to je zapravo moj vozač i jako dobar prijatelj, tako da ne bih preterano o toj temi. Hvala na interesovanju“, poručila je Rada kratko za Informer.

Podsјetimo, Rada Manojlović bila je u vezi sa Milanom Stankovićem i to je bila prva romansa koju je javno objavila i potvrdila, a nedavno je za Grand govorila o svom bivšem i otkrila kako Stanković reaguje na natpise o njegovom životu.

„Znam da mu smeta, ali iz razloga što monasi, igumani i vladike ne vole u tom smislu medije i estradu. Oni su više da to bude Božija, duhovna priča, van naslovnih strana. Ali opet kažem: „Milane, ne možeš da se nerviraš. Ti si neko ko je jako interesantan i budi srećan što narod zanima ta duhovna priča. Malo crkva, manastir, jedan duhovni svet za razliku od ovog estradnog gde je konstantno bivši ovaj, onaj, na koga se odnosi pesma. Budi srećan što narod zanima i duhovna strana nečije ličnosti. To je plus“, otkrila je Rada za Grand.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije