Scena

Sandra Afrika tvrdi da joj je cijena dvostruko skočila

Sandra Afrika tvrdi da joj je cijena dvostruko skočila
Foto: Instagram | Sandra Afrika tvrdi da joj je cijena dvostruko skočila

Pjevačica Sandra Afrika godinama važi za jednu od najplaćenijih na estradi, iako nije poznato da li su to samo priče ili realno stanje.

Međutim, kako pišu domaći mediji, nedavno se pojavio Sandrin cjenovnik da sada umjesto 7.000 evra, pjevačica uzima 14.000 evra po nastupu.

"Ne odlučujem o svojoj ceni. Tu su menadžeri koji naprave sve kako treba. Oni odlučuju o tome kako će biti i šta će biti. Istina je da je cena skočila za duplo, ali oni to sve sređuju. Taj deo posla je njegov. Ja sam tu samo da pevam", tvrdi Sandra.

"Na svadbama je normalno da se uzme veliki bakšiš. Sa svojom pesmom "Devojka tvoga druga" sam napravila veliki uspeh. Voli narod takav zvuk. Pevam ponekad i po 20 puta na svadbama. Negde je to i normalno, a baš sam za tu pesmu dobila 5.000 evra", zaključila je ona nedavno u emisiji "Ekskluzivno".

Podsjetimo, ljubavni život Sandre Afrike često je intrigirao javnost, a sada je otkrila da ima kandidata sa kojim će da pravi dijete.

Popularna pjevačica posljednjih godina ulagala je sve u muzičku karijeru, ali je došao trenutak kada je obratila pažnju i na privatni život.

Ipak, priznala je da i dalje žrtvuje ljubav zarad posla, ali da ima muškarca u svom životu.

"Imala sam mnogo nedoumica na početku godine! Rekla sam sebi u jednom trenutku '' Šta ću sad, da li da ostanem trudna ili da snimam album''. Nisam znala šta ću pre! Odlučila sam se ipak za album prvenstveno! Kandidata za bebu imam, ali ostajem tajnovita", rekla je Sandra kroz osmijeh u emisiji "Magazin in".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije