Scena

Sanja Kužet se emotivnim riječima oprostila od "Zvezda granda" i publike

Sanja Kužet se emotivnim riječima oprostila od "Zvezda granda" i publike
Foto: Screenshot/Instagram | Sanja Kužet se emotivnim riječima oprostila od "Zvezda granda" i publike

Nakon što je nedavno saopštila da se povlači sa javne scene usljed najljepših vijesti o trudnoći, voditeljka Sanja Kužet se od "Zvezda Granda" i publike oprostila emotivnom porukom.

Naime, Sanja je objavila fotografije sa posljednjeg snimanja.

"Toliko od mene, za ovu sezonu, dragi ljudi…Slike su nastale poslednjeg snimajućeg dana…kada ništa nije ni slutilo,da je neću završiti. Idemo u nove privatne pobede!", napisala je voditeljka dok su se u komentarima nizale najljepše želje povodom njene trudnoće.

Nakon saznanja da je u drgom stanju, Sanja je odlučila da ode na trudničko bolovanje, a tim povodom se oglasila i Grand produkcija.

"Sa ponosom ističemo da je naša voditeljka Sanja Kužet u drugom stanju i da sa svojim suprugom Nemanjom Živojinovićem očekuje sina! Kako se nalazi u četvrtom mjesecu trudnoće, Sanja neće završiti ovu sezonu kao voditeljka emisije 'Zvezda Granda', već će otići na trudničko bolovanje na kome će se posvetiti iščekivanju najlepšeg događaja! Ovom prilikom čestitamo našoj lijepoj voditeljki i njenom Nemanji i radujemo se dolasku podmlatka u našu produkciju", navodi se u saopštenju "Grand produkcije".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije