Scena

Seka Aleksić otkrila u kakvim je odnosima sa Veljkovom majkom

Seka Aleksić otkrila u kakvim je odnosima sa Veljkovom majkom
Foto: Screenshot/Instagram | Seka Aleksić otkrila u kakvim je odnosima sa Veljkovom majkom

Pjevačica Seka Aleksić je dugi niz godina u skladnom braku sa suprugom Veljkom Piljikićem sa kojim ima dva sina - Jovana i Jakova.

Seka nikada nije krila da bi voljela još djece, te da joj je porodica vrlo bitna i da je na okupu, pa je jednom prilikom otkrila i u kakvom je odnosu sa Veljkovom majkom.

Violeta i Miodrag, žive u Negotinu, te ih Seka i Veljko često posjećuju za praznike, ali i kad god imaju slobodnog vremena, prenosi Telegraf.

"Zovem je mama, makice, majko... kako kad", rekla je jednom prilikom pjevačica i navela da je svekrva Seke Aleksić žena od koje je imala šta da nauči, te da se međusobno veoma poštuju.

Njihov odnos je postao je još prisniji kada su na svijet došli Jakov i Jovan budući da Violeta obožava da pomaže oko svojih unuka.

"Veljkova majka i ja smo kao drugarice. Razmišljamo na vrlo sličan način i delimo iste vrednosti. Naš odnos je pun poštovanja i ljubavi, pa mi je teško da zamislim kako bi bilo da je drugačije. Mislim da je stereotip da se snajke i svekrve ne slažu", istakla je Seka jednom prilikom, piše Story.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije