Scena

Sin Ivane Šašić prekinuo snimanje emisije, pjevačica šokirana

Sin Ivane Šašić prekinuo snimanje emisije, pjevačica šokirana
Foto: Screenshot/Grand | Sin Ivane Šašić prekinuo snimanje emisije, pjevačica šokirana

Pjevačica Ivana Šašić ugostila je novinarsku ekipu prije nekoliko dana u rodnom Šapcu, a nije mogla ni da nasluti da će njen sin prekinuti snimanje emisije.

 

Naime, Ivana je na samom početku objasnila kako je njen stariji sin, Srđan, bolestan i da zbog toga nije mogla da nas ugosti u svom domu, pa je predložila da sa novinarskom ekipom prošeta centorm grada.

U jednom momentu je ugledala mlađeg sina koji se u tom momentu vraćao kući iz škole, a pjevačica je nasljednika Nikolu prvi put pokazala pred kamerama.

“Dođi, ono mi je mlađi sin Nikola”, rekla je Ivana, dok je njen sin prišao da se javi.

Ivana je zatim otkrila da njena dece ne vole preterano medijski da se eksponiraju i istakla da je dobro što je uspjela da ih sačuva od očiju javnosti.

“Oni nisu u ovom svetu, dobra su deca. Nikada nisam imala problem da su nešto napravili u školi, da su uvredili druga i drugaricu ili ne daj Bože da su odgovorili nastavniku. Stvorila sam dva dobra čoveka što je jako bitno, Prosečni su đaci, nisam od onih majki da tražim sve petice. Zovu me brate ili mama, a kada pričaju o meni, nazivaju me majkom”, kazala je ponosno Ivana.

Šta je Ivana Šašić još rekla pred našim kamerama, pogledajte u videu na početku teksta.

(Grand)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije