Scena

Šokantna transformacija: Keli Ozborn ne liči na sebe

Šokantna transformacija: Keli Ozborn ne liči na sebe
Foto: Instagram/kellyosbourne | Transformacija je šokantna: Keli Ozborn ne liči na sebe

Uprkos brojnim nagađanjima nakon što je izgubila 38 kilograma nakon rođenja svog prvog djeteta, Keli Ozborn negira daje uzimala Ozempik.

U novom intervjuu koji je prenio NY Post, 39-godišnja Keli kaže da za mršavljenje nije koristila lijekove za liječenje dijabetesa tipa 2, nakon što su ona i dečko Sid Vilson dobili sina Sidneja u novembru 2022. godine.

S druge strane, njena majka, Šeron otvoreno je govorila o korišćenju Ozempika, za koji je rekla da joj je pomogao da izgubi oko 20 kilograma. U novembru 2023. u intervjuu za Dejli mejl, bivša voditeljka emisije "The Talk" kasnije je otkrila da ima tek oko 50 kila i da više ne može da se ugoji, iako je prestala da koristi Ozempik.

U januaru je Šeron objasnila da ne žali što je uzela Ozempik uprkos tome što je smršala više nego što je namjeravala.

"Ne žalim zbog toga", rekla je tokom gostovanja u britanskom tok šou "Loose Women".

"Injekcije koje sam primala su djelovale, ali sada se hrana uopšte ne vidi na meni", tvrdi 71-godišnja Šeron.

Što se tiče Keli, ističe da je imala "gestacijski dijabetes" i da je morala da izgubi težinu koju je dobila tokom trudnoće. Takođe, kaže da je bila izložena riziku od dijabetesa, što nimalo nije htjela. Tvrdi da je izbacila šećer i ugljenohridrate i zahvaljujući tome je brzo smršala.

Iako je Keli opovrgla tvrdnje da je uzimala Ozempi, zvijezda je ranije hvalila lijek i branila one koji su se suočavali sa kritikama zbog koritenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije