Scena

Vesnu Đogani kritikuju zbog komentara o Melini Džinović

Vesnu Đogani kritikuju zbog komentara o Melini Džinović
Foto: Screenshot / Instagram | Vesnu Đogani kritikuju zbog komentara o Melini Džinović

Pjevač Haris Džinović nedavno se razveo od Meline sa kojom ima dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu.

Ova vijest iznenadila je jedan dio javnosti jer su njih dvoje važili za par koji je imao stabilan odnos, a u jeku noviih vijesti sve glasnije su priče da je Melina varala Harisa tokom braka.

Haris Džinović više puta se oglašavao nakon objave da se razvodi, a bivšu suprugu nije štedio. On je za domaće medije rekao da su se već neko vrijeme udaljavali, ali i da ga je Melina varala, te da se nije pojavila ni na sudu prilikom razvoda, već je poslala advokata.

Melina razvod nije komentarisala, ali je situacija među bivšim supružnicima eskalirala kada je ona "upala" u vilu na Senjaku, u kojoj su do skoro zajedno živjeli.

I dok se zainteresovani za ovu temu pitaju šta je dovelo do njihovog razvoda, u cijelu dramu uplela se i Vesna Đogani.

"Ja sam u timu koji navija za Harisa Džinovića. Jako mi ga je žao jer je jako ružno sve ovo što je Melina uradila. Mi to znamo od pre, iz salona u koji je dolazila. Baš je bila grozna, pričala je naveliko šta radi. Svima se hvalila šta je radila, mi smo bili u šoku. Baš je bilo grozno, komentarisala sam to i sa drugaricama i sa Đoletom. Htela sam da kažem Harisu, ali Đole mi nije dao, rekao mi je da se ne mešam", rekla je Vesna za "Blic".

Ipak, njen komentar naišao je na osudu jednog dijela javnosti.

"Draga Vesna, šta ti bi da ovo ispričaš za Melinu, gde je ženska solidarnost (šta se priča u salonu, ostaje u salonu)", jedan je od komentara na društvenoj mreži "X".

Drugi su primijetili da Vesna možda ne bi trebalo da komentariše ovu situaciju jer je i sama bila u sličnoj.

"Reče žena koja je bila ljubavnica i otela muža drugoj ženi", piše jedan korisnik na "X" aludirajući na priču da je Đole Đogani navodno započeo vezu sa Vesnom dok je još bio oženjen Slađom Delibašić.

Drugi su isticali da uopšte ne bi trebalo javno pričati o privatnim životima drugih ljudi:

Nekima nije smetala Vesnina otvorenost, te su komentarisali da ženska solidarnost ne treba da postoji kada su ovakve situacije u pitanju.

(Nova.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije