Scena

Zorica Brunclik otkrila kada će ona i Kemiš obnoviti bračne zavjete

Zorica Brunclik otkrila kada će ona i Kemiš obnoviti bračne zavjete
Foto: Instagram/Printscreen | Zorica Brunclik otkrila kada će ona i Kemiš obnoviti bračne zavjete

Estradna umjetnica Zorica Brunclik je uoči svog nastupa u Beogradu, prvog poslije uspješnog koncerta na Tašu, progovorila za Kurir o ponovnoj udaji za svog supruga

Zorica Brunclik je jedna od najtiražnijih pjevačica sa prostora bivše Jugoslavije, pa je otkrila da li postoji neka koleginica koja može da je skine sa “trona“.

“Mislim da ne može, zato što je sada Jutjub uzeo primat”, rekla je muzička zvezda, vlasnica hitova koji se i nakon nekoliko decenija slušaju podjednako kao i onda kada su izašli.

Zorica i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš četiri decenije su u srećnom braku, a pjevačica je sada otkrila da planiraju da naprave veliku proslavu tim povodom.

“Mi smo se venčali u 5 popodne, a ja sam se u pola 3 te noći porodila. Tako da sam bila mlada koja je imala 100 kilograma. Sada postoji dozvola za obnavljanje zaveta, pa ćemo Miroljub i ja sledeće godine, verovatno za moj rođendan napraviti gala slavlje”, otkriva pjevačica koja priznaje da prati aktuelno svjetsko prvenstvo u fudbalu i da zaista do kraja utakmice ostaje prikovana kraj malih ekrana.

“Ja odgledam utakmicu, muški ukućani ne prate toliko pažljivo igru kao ja. Pružam podrsku Srbiji”, dodala je Zorica.

(Grand.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije