TV

ATV proslavlja 26 godina rada i trajanja: Snažno, drugačije, na pravom putu

ATV proslavlja 26 godina rada i trajanja: Snažno, drugačije, na pravom putu
Foto: N.N. | ATV proslavlja 26 godina rada i trajanja: Snažno, drugačije, na pravom putu

ATV-ova snaga je u godinama koje ostavlja za sobom, a koje ovu medijsku kuću čine sve ponosnijom na ostvarene rezultate i na godine predanog, profesionalnog rada i trajanja. 26 godina postojanja, sa svim izazovima, usponima, padovima, i uspjesima vodilo je ovu medijsku kuću kroz uzbudljiv put od dopisništva, preko lokalne televizije, pa sve do televizije s nacionalnom frekvencijom koja danas broji više od 150 medijskih i drugih profesionalaca.

Gradeći i njegujući vrijednosti i ciljeve, njeni radnici zajednički su iz godine u godinu rasli i stasavali jačajući svoj položaj i uticaj među regionalnim medijima.

Iako je prethodnu godinu, godinu jubileja, ATV dočekala i proslavila u okrilju sramnih, nametnutih i nikada objašnjenih američkih sankcija, istrajno se borila da prevaziđe prepreke i snagom profesionalnog rada svakog zaposlenog ostvari zacrtane ciljeve, kreira kvalitetne i drugačije sadržaje u domaćoj produkciji, održi status objektivnog i relevantnog medija, koji izvještava u cilju javnosti. Bez obzira na mnogobrojne prepreke i probleme koje su sankcije stvorile televiziji, uspjeli su da i ovaj 26. rođendan dočekaju još jači, još spremniji i da sa još većom željom program bogatate novim, aktuelnim, sadržajima i opravdaju povjerenje svojih gledaoca.

Rejtinzi i gledanost ATV-a rastu iz dana u dan, redakcije razvijaju sve bolje i bolje novinare i urednike, koji su spremni da se svim srcem daju za profesiju iza koje odgovorno stoje. Mnogi su mislili da će ATV odustati, ali nije – sada je još slobodnija i spremnija da nastavi putem koji obećava uspjehe, predano i prkosno, jer se kvalitet i istina nikada ne mogu sakriti.

Sa ATV-a za 26. rođendan poručuju da im se želje nikada ne mijenjaju -  najveća želja im je da traju i rastu zbog njihove publike, zbog onih koji im vjeruju, zbog onih koji im daju vjetar u leđa da prevaziđu sve prepreke, te otkrivaju i kreiraju priče drugačije od drugih. Kažu i da su sigurni u nove, velike, ciljeve koje su pred sebe postavili, te da nastavljaju dalje,  šireći  kapacitete, kako u oviru kolektiva, a tako i na regionalnom medijskom nebu -  ATV ostaje uvijek prva, drugačija, a vaša!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije