TV

ATV traži novinare i voditelje

ATV traži novinare i voditelje
Foto: N.N. | ATV traži novinare i voditelje

Imate želju, znanje i snagu da progovorite o gorućim temama i budete na mjestu najvažnijih događaja? Želite da date lični pečat informacijama i odgovorno stojite iza svojih odluka? Ambiciozni ste i zainteresovani za rad u dinamičnoj atmosferi i želite da zajedno sa nama budete promjena koja kreira stav javnosti? Onda je konkurs za novinare i voditelje ATV-a nezaobilazna stanica u vašoj karijeri.

ATV traži nove članove najuspješnijeg tima u medijima, tima koji već 25 godina pomjera granice izvještavanja, ljude koji odlično pišu i analitički razmišljaju, novinare koji su spremni da se bore za informaciju i predano kreiraju vijesti, a još bolje govore i ponašaju se pred kamerama.

Fotografiju lica u krupnom ili srednje-krupnom planu, fotografiju cijele figure i CV sa kratkom napomenom o vašoj biografiji pošaljite na [email protected] do 31. januara 2023. godine.

ATV je medijska kuća koja prepoznaje talenat, kvalitet i dobre ideje pa će tako i u budućnosti biti mjesto gdje će mladi ljudi, uz iskustvo i znanje starijih kolega, dobiti priliku da ostvare svoje snove.

Prijavi se i budi dio najboljeg tima u medijima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije