TV

Ana Nikolić o Rasti, ekskluzivno za UNA TV: Bezobrazan je i perfidan, ćeraćemo se

Ana Nikolić o Rasti, ekskluzivno za UNA TV: Bezobrazan je i perfidan, ćeraćemo se
Foto: Screenshot/YouTube | Ana Nikolić o Rasti, ekskluzivno za UNA TV: Bezobrazan je i perfidan, ćeraćemo se

"Ne kajem se uopšte, a dalje od njega zavisi kako će ići naš odnos, zato što imamo ćerku. On je muškarac", rekla je između ostalog Nikolićeva za emisiju "Una, due, tre", koja se emituje na UNA TV svakog dana od 18 sati.

Popularna pjevačica Ana Nikolić ekskluzivno je govorila o odnosu sa bivšim suprugom, reperom Stefanom Đurićem Rastom, za kamere televizije UNA, a na pitanje da li postoji šansa za pomirenje, u svom stilu je poručila:

"Ne, nikad više. Kad nekom napuniš pištolj, a on te promaši, pa ponovo, pa on promaši. Koliko puta da ti punim šaržer? Kad mi u srce pucaju, neka pucaju ti što znaju, pozdrav za Cecu".

"Nisam zla, nikome ne mogu da pomislim ružno. Na svaku opasku, dobiće odgovor. Svako, ne samo Rasta. To je moj poraz, kad neko uspe da te isprovocira da javno reaguješ i da pričaš nešto što treba da ostane u krugu porodice. To je moj poraz, slabost", kazala je Nikolićeva.

Pjevačica je otkrila i da ćerku ipak nikad ne bi razdvojila od oca, i da je zahvalna što u Tarinom djetinjstvu učestvuju i Đurićevi roditelji.

Cio intervju pogledajte na sajtu UNA televizije.

 

 

 

 

               

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije