TV

Autentične i neuobičajene reportaže koje će vas ostaviti bez daha: “To je život” - od 12. marta

Autentične i neuobičajene reportaže koje će vas ostaviti bez daha: “To je život” - od 12. marta
Foto: Ustupljena fotografija | Autentične i neuobičajene reportaže koje će vas ostaviti bez daha: “To je život” - od 12. marta

Od 12. marta, svakog utorka u 20 časova, premijerno na UNA televiziji gledaćete emisiju "To je život" - jedinstveni autorski projekat više puta nagrađivane talentovane novinarke Jasne Đurović:

"Emisija 'To je život' je ostvarenje mog sna, onog najvećeg koji sam imala još onog dana kad sam odlučila da studiram novinarstvo. Znala sam da nikada ne želim da se bavim ovim poslom na današnji, uobičajen, način - da samo nešto zabeležim i prenesem. Meni je novinarstvo prilika da utičem, promenim i na prvom mestu pomognem i čoveku i društvu u celini. Ono što će gledaoci moći da vide u mojim emisijima u kojima se pojavljujem i kao voditelj i kao novinar - zaista će biti najveće životne priče. One koje i bukvalno  liče  na  filmski scenario, a u stavri ne mogu biti istinitije. To je ono što samo život može da priredi i odredi i što se samo životom objašnjava. Zato se emisija i zove kako se zove i beleži zaista one nejneverovatnije stvari."

Neverovatna Jasna ne krije i da veliku zahvalnost duguje svojoj medijskoj kući:

"Dugujem ogromnu, ali ogromnu zahvalnost, UNA televiziji koja mi je ukazala tu čast i privilegiju da tačno na osamnaestogodišnjicu televizijske karijere dobijem autorsku emisiju i da to bude baš ono što je na neki način i obeležilo moj dosadašnji rad. Ono što zaista mislim da najbolje umem i što osećam - ne samo kao posao, već i kao suštinu svog bića."

U prvoj epizodi emisije "To je život", ekskluzivno na UNA televiziji 12. marta u 20 sati, videćete priču o čoveku čiji organizam luči stotinu puta uvećanu dozu testosterona, koji se nigde ne oseća slobodno, koji ne veruje u izlečenje i koji sanja impotenciju.

Tačno 40 godina od kako je zvanično dobio dijagnozu Cupido sexualis enormis (Preterani polni nagon) Milan Petrović se prvi put pojavljuje u medijima. Uzimajući u obzir da je jedini na nivou Srbije, a pretpostavlja se i Evrope, računa da više nema šta da izgubi.

Ovaj Trsteničanin će Jasni, potpuno otvoreno govoriti o svakodnevnim i stalno prisutnim erekcijama, o zavisnosti od seksa, o činjenici  da problem mora i može samo delimično da ublaži masturbacijom, ali i o ozbiljnim mukama, bolovima i posledicama na njegovo zdravstveno stanje. Njegove erekcije traju po 8 sati, a za 40 godina koliko živi sa ovim problemom pamti da je erekcija najduže trajala skoro dan i po. Erekciju je doživeo i tokom samog snimanja ove emisije.

Milan se poslednjih 9 godina leči u Beogradu, ali nijedna terapija još nije dala rezultate. Izuzetan, vredan i sposoban, ali nažalost obeležen i osuđen - izlazi iz ilegale.

UNA TELEVIZIJA dostupna vam je putem:

    MTEL (na poziciji 22)

    SUPERNOVA

        BlicNET (na poziciji 19)

        Elta Kabel (na poziciji 19)

        Telrad (na poziciji 19)

        KALDERA KDS (na poziciji 19)

    TELEMACH

        HS Kablovska Televizija (na poziciji 69)

        HKB Net (na poziciji 69)

        M&H Company (na poziciji 69)

    BH Telecom (na poziciji 54)

    MUX D digitalno emitovanje (na poziciji 2)

    HomeTV – Eronet (na poziciji 30)

    TXTV (na poziciji 168)

    mSAT - Lista 1 (na poziciji 120) i Lista 2 (na poziciji 66)

    MAX TV (na poziciji 20)

    WIRAC (na poziciji 22)

    TERC KTV (na poziciji 130)

    MEDIASKY (na poziciji 25)

    AMBNET (na poziciji 12)

    Stokic KDS (Doboj) - na poziciji 24

    Miss KDS (Bihać) - na poziciji 202

    KDS Ortak (na poziciji 35)

    Logosoft (na poziciji 630)

    DINNET na poziciji 30

    KTV E-G-E na poziciji 12

    Global IPTV (Gradačac) na poziciji 9

    Global IPTV (Gradačac) na poziciji 4 - RS

    ZipZap IPTV (Zenica) na poziciji 23

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije