TV

Bajern-Real Madrid sutra na OBN-u

Bajern-Real Madrid sutra na OBN-u
Foto: N.N. | Bajern-Real Madrid sutra na OBN-u

Favoriti za osvajanje ovogodišnje Lige šampiona ipak će se sastati u polufinalu. Izravan prijenos možete pratiti u srijedu na OBN-u, a fudbalska veče počinje u 20:25h.

Fudbaleri Bajerna i Real Madrida po sedmi će put u istoriji odlučivati koji će se od ta dva evropska velikana probiti do finala i boriti za naslov najbolje momčadi Starog kontinenta.

Istorija njihovih polufinalnih okršaja daje nadu Bavarcima, jer su u tim dvobojima bili uspješniji, dohvativši finale u četiri navrata. U dosadašnja 24 evropska okršaja, i Bajern i Real Madrid ostvarili su po 11 pobjeda, a dvije su utakmice završile neodlučenim ishodom.

Zanimljivo, osim polufinalnih okršaja, u kojima su Bavarci bili uspješniji, Real i Bayern još su se pet puta sastajali u nokaut utakmicama Kupa ili Lige šampiona.

 Triput se radilo o četvrtfinalima, a dvaput o osmini finala, a Madriđani su četiri puta bili uspješniji.

Posljednji put kad su igrali, u četvrtfinalu Lige šampiona 2017. godine, Real je slavio sa 2:1 u Minhenu  te sa 4:2 u uzvratu, ali tek u produžetku, nakon što je u osvnovnih 90 minuta bilo 2:1 za Bajern.

Uvodne analize i procjene možete pogledati u emisji koja počinje u 20:25h, uz Adrijanu Kurtišaj. Nakon samog meča sudački će ekspert analizirati poteze suca."Na terenu će biti neki od najboljih fudbalera današnjice što garantuje uzbudljivu fudbalski večer", kažu iz PR sektora ove televizije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije