TV

Burcu Kiratli se vraća novom TV serijom

Burcu Kiratli se vraća novom TV serijom
Foto: Instagram / Printscreen | Burcu Kiratli se vraća novom TV serijom

Turska glumica, Burcu Kiratli, je potpisala ugovor sa kompanijom O3 Medya, te se vraća novom TV serijom. Riječ je projektu pod nazivom "Kara Orman" ("Crna šuma"). Burcu će u ovoj novoj seriji koja će biti emitovana na kanalu Fox TV tumačiti glavnu ulogu, a njen lik u radnji serije će se zvati Karaca.

Ostatak glumačkog kadra, kao i više informacija o tome ko će biti njen partner u projektu će biti poznato u danima koji slijede.

Radnja serije "Crna šuma" počinje tragičnom nesrećom. Život herojine Karace će se promijeniti iz korjena nakon jednog misterioznog ubistva. Sam kratak opis radnje ove nove turske serije je privukao dosta pažnje, a vrlo brzo ćemo imati i više informacija na ovu temu.

Biće to osmi projekat u karijeri Burcu Kiratli. Posljednja TV serije na kojoj je radila bila je "Ask ve Mavi", u kojoj je 2018. godine u 78 epizoda tumačila lik Mavi. Ljubiteljima turskih TV serija poznata je i kao Gokce iz popularne istorijske serije "Dirilis: Ertugrul". Pojavila se i u projektima "Peri Masali", "Elde Var Hayat" i drugim.

Uskoro ćemo je dakle gledati u novoj seriji Fox TV-a, u kojoj će tumačiti glavnu žensku ulogu, prenosi "TV Exposed".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije