TV

Burna rasprava u studiju zbog Miloša Bikovića

Burna rasprava u studiju zbog Miloša Bikovića
Foto: Printscreen/PrvaTV | Burna rasprava u studiju zbog Miloša Bikovića (VIDEO)

Srpski glumac Miloš Biković trebalo je da se pojavi u trećoj sezoni serije Bijeli lotos, međutim, do toga neće doći zbog pritiska koji je Ukrajina izvršila na kompaniju HBO.

"Kampanja Ukrajine je bila dovoljno jaka, čim su uspeli da izvrše pritisak na veliku privatnu kompaniju kao što je HBO natera da promeni svoju odluku i da uđe u nešto što je politika, ne treba zaboraviti da je Ukrajina trenutno u ratu i sva njihova komunikacija sa spoljnim svetom je u svrhu toga, da se skrene pažnja na napad Rusije na Ukrajinu, tako da koristi i ovakve slučajeve", rekao je Milan Antonijević za TV Prva.

Ukrajinci su izvodili njegove izjave iz 2018. i 2019. godine, zatim i video kada prima orden od Putina 2018. godine, te su stavili u jedan video i od toga napravili jednu agresivnu kampanju koja nije primjerena umjetnosti niti glumi, prenosi B92.

"Iza svega toga stoji loš glumac, Zelenski, on je inače glumac kao što i Biković, s tim što nema svetsku reputaciju, on ima svetsku reputaciju kao čovek koji ide naokolo, moli za pare i koji komanduje svetom", izjavio je Marko Lopušina za TV Prva i dodao: "Ovde je reč o goloj propagandi, da se Ukrajina predstavi kao pozitivan junak, kao kauboj sa belim šeširom na glavi, a da je Rusija kauboj sa crnim šeširom."

U studiju je u jednom trenutku pokrenuta rasprava o tome da li je Ukrajina imala pravo da propagandom ošteti srpskog glumca.

Milan Antonijević je istakao da Ukrjina jednostavno koristi svoju poziciju jer se nalazi u ratu, da žele na taj način da dopru do svijesti drugih ljudi i država, da skrenu pažnju na napad Rusije.

Izjave Milana Antonijevića naišle su na veliko osporavanje Marka Lopušine koji je upitao sagovornika: "Zašto bi ministarstvo unutrašnjih poslova vodilo računa o jednom glumcu? Zašto bi bombardovali lošim i lažnim vestima o Srbima?"

"Nemojte da lupate gluposti, nemojte politizovati Miloša Bikovića", odgovorio je Milan Antonijević u emisiji na TV Prva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije