TV

Čan Jaman razočarava turske fanove?

Čan Jaman razočarava turske fanove?
Foto: Youtube / Printscreen | Čan Jaman razočarava turske fanove?

​Turski glumac Čan Jaman je često u centru pažnje. Glumac trenutno snima seriju "El Turco", za Dizni+ digitalnu platformu, koja je projekat koji svi željno iščekuju.

Čan Jaman je bio tema nove analize od strane turskih novinara. Popularni novinar Bariš Kočaoglu je u novom tekstu istakao da je Jaman veoma popularan u Italiji i da se njegova karijera u toj zemlji razvija u dobrom pravcu. Kao primjer navodi se i serija "Viola Come Il Mare", čija je prva sezona prošla sasvim dobro, kada je riječ o rejtingu i utiscima.

Ipak, Bariš zamjera Čanu činjenicu da je glumac, koji je veoma aktivan na društvenim mrežama zapravo zaboravio Tursku i turske fanove i pratioce. Glumac ne obilježava nijedan važan dan za turske građane, ne čestita ništa značajno za svoju otadžbinu, nijedan jedini bitan datum, ističe Kočaoglu u tekstu.

To je po mišljenju ovog popularnog novinara zaista pomalo tužno. Kada se pogleda Čanov Instagram, stiče se utisak da je Bariš u pravu. Glumac ima mnogo objava, reklama, ličnih fotografija ali nijednu čestitku za događaje i bitne datume u Turskoj.

Ostaje pitanje da li mu i u kojoj mjeri sve to zamjeraju turski fanovi. Ono što je istina je da su mnogi nestrpljivi zbog nove serije "El Turco", u kojoj će Čan Jaman tumačiti istorijsku ličnost, turskog oficira koji je oslobodio jedno selo od feudalnih lordova. Ono što je zanimljivo za ovaj projekat je to da će serija biti snimljena na engleskom jeziku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije