TV

Cijelo ljeto na OBN-u premijerno idu vaše omiljene serije

Cijelo ljeto na OBN-u premijerno idu vaše omiljene serije
Foto: N.N. | Cijelo ljeto na OBN-u premijerno idu vaše omiljene serije

Ljeto nam kuca na vrata a s njim i ljetna šema na OBN TV.

Tokom toplih mjeseci, ove godine, sve prime-time serije ćete moći pratiti premijerno. Elif, Paramparčad, Volim samo tebe i Bella tako će na vašim TV ekranima biti bez prestanka.

Najgledanija serija u BiH "Elif" s krajem ljeta imaće i kraj 4. sezone. TV OBN je otkupila prava na sve epizode tekuće sezone a u pregovorima smo i za 5. sezonu koja se uskoro počinje snimati u Turskoj. Serija je zadržala sjajne rejtinge, a novi likovi su unijeli osvježenje.

Svjedočićemo kako će doći do sjedinjenja Elif i njene majke Melek.

"Paramparčad" će se nastaviti emitirati, također u stalnom terminu od 20:50h. Jedna od najboljih drama koje dolaze iz Turske nudi sjajnu glumu, odličnu priču i uskoro i nekoliko novih likova.

Junake serije "Bella" ste zavoljeli nakon samo kratkog razdoblja emitiranja. Smiješne avanture Bozoka gledaćete od 18 sati svakim radnim danom cijelo ljeto.

 Svoj će kraj doživjeti i serija "Volim samo tebe" koja se već godinu dana emitira u programu TV OBN. Konačno ćemo saznati hoće li Ranveer i Ishaani biti zajedno ili će se i ova indijska telenovela završiti nesretno?

Pored premijera serija, OBN će tijekom ljeta prikazati i dosta zabavnog programa i premijera novih serija koje ne spadaju u segment telenovela.

"Iz poštovanja prema svim vjernim gledaocima ovoga ljeta emitovaćemo sve serije premijerno iz poštovanja prema redovitim gledaocima, a sigurni smo da će i oni povremeni naći trenutke zadovoljstva u našem raznolikom program", kažu iz PR odjela OBN TV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije