TV

Del Boj i Rodni bi danas zaista bili milioneri

Del Boj i Rodni bi danas zaista bili milioneri
Foto: Ilustracija | Del Boj i Rodni bi danas zaista bili milioneri

Nije Del Boj džabe govorio “Sljedeće godine u ovo vrijeme bićemo milioneri“. Ako se može suditi po finansijskim stručnjacima, imao je pravo.

Finansijski eksperti vjeruju da bi pokretne i nepokretne nekretnine koje su posjedovali Del Boj i Rodni danas vrijedile čak tri miliona funti!

Trosoban stan u Pekamu danas vrijedi oko 850.000 funti, zahvaljujući rastu cijene kvadrata u tom kvartu. Iako se u seriji prikazuje zgrada Nelson Mandela u Pekamu, zapravo scene su snimane u jednom stanu u Aktonu.

Ako na stan dodamo garažu koju su posjedovali, ali i trotočkaša iz 1967. godine (Reliant Regal Supervan III), ali i ford kapri - to je još 55.000 funti.

Ipak, najvrjedniji bi bio par plavih dijamanata za koje se Del Boj trampio u epizodi “To Hull and Back“ čija se vrijednost danas procjenjuje na dva miliona funti! Gledaoci su na internetu potpuno podržali predviđanja finansijskih stručnjaka i ocijenili da bi Del Boj i Rodni zaista bili bogati.

“Samo kada pogledate šta je sve došlo u ruke Dela Boja i Rodnija tokom sedam godina emitovanja serije shvatate da bi oni danas sa tim stvarima bili milioneri i živjeli luksuzan život kojem su sve vrijeme težili“, ističe finansijski ekspert Džesmin Birtles.

Inače, “Mućke“ su i dan-danas jedna od najomiljenijih britanskih serija, ali to nije slučaj samo na Ostrvu. Del Boj i Rodni su omiljeni likovi i na Balkanu.

(NN/b92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije