TV

Dobra zabava na ekranima uz Apollon i Superstar videoteke

Dobra zabava na ekranima uz Apollon i Superstar videoteke
Foto: Ustupljena fotografija | Dobra zabava na ekranima uz Apollon i Superstar videoteke

Uživajte u izvrsnom sadržaju.

Bilo da ste ljubitelj dobre akcije, neizvjesne drame, kvalitetnog humora, ukoliko vas privlače domaće serije i filmovi ili jednostavno volite da otkrivate nove kvalitetne filmove i serije, videoteke Apollon i Superstar u okviru m:tel IPTV-a su odličan izbor.

U promotivnom periodu do 31. januara ove godine, m:tel IPTV korisnici su u prilici da besplatno aktiviraju Apollon i Superstar videoteke i da biraju najbolji filmski i serijski sadržaj za sve generacije i ukuse.

Holivudski filmovi, američke serije, kultna domaća filmska kinematografija, mnoštvo popularnih i aktuelnih domaćih serijskih ostvarenja su dio ponude koja se stalno obogaćuje u ovim videotekama, u kojima uvijek ima nešto novo za vas.

Nakon promotivnog perioda do kraja januara, možete nastaviti sa korišćenjem videoteka. Od 1. februara, sadržaj Apollon videoteke u okviru m:tel IPTV-ja, gledajte uz mjesečnu naknadu od 6,90 KM a sadržaj Superstar videoteke uz mjesečnu naknadu od 4,68 KM.

U promotivnom periodu, videoteke možete odjaviti putem daljinskog upravljača ili u najbližem m:tel prodajnom mjestu.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 a detaljno upustvo kako da aktivirate i dekativirate m:tel videoteke i dodatne pakete pročitajte ovdje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije