TV

Domaće je domaće: Nova sezona uz Vjeku Kramera

Domaće je domaće: Nova sezona uz Vjeku Kramera
Foto: N.N. | Domaće je domaće: Nova sezona uz Vjeku Kramera

Počela je nova TV sezona na OBN TV-u, a sa njom u petak premijerno se emituje i dugoočekivana emisija "Domaće je domaće", koju ste toliko voljeli prošle sezone.

Vjeko Kramer i ekipa vam pripremaju istinske razglednice medijski izolovanih krajeva BiH i priče o uspješnim ljudima.

Savršena kombinacija predivnih krajolika i gospodarskih uspjeha, trebala bi predstavljati Bosnu i Hercegovinu za koju s ponosom možemo reći da je jedna od najljepših zemalja Evrope.

Ekipa emisije zalazi u skrivene kutke i otkriva zaista fascinantne priče o priodnim fenomenima, iznimnim ljudima i zanimljivim događajima.

U prve dvije sedmice emitovanja vidjećete što to donosi prava bosanska korida te kako žive Fojničani. Tradicionalni fenomen koride nešto je od čega mnogi zaziru, ali nakon što pogledate emisiju u petak shvatićete i zašto je događaj mnogima zapravo i zanimljiv.  Potom nas ekipa emisije vodi na obronke veličanstvene Vranice gdje se smjestilo prelijepo Prokoško jezero.

Vidjećete i priču o gradu Fojnici poznatom po termalnim izvorima još iz rimskog doba. Sjajne storije skriva i Franjevački samostan, koji vijekovima čuva ovaj grad.

Premijernu emisiju 4. sezone pogledajte u petak u 16:55 sati samo na OBN-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije