TV

Druga epizoda TV Serijala 'Srpska kuća': Inspiracija je u osmijehu i radosti djece i roditelja

Druga epizoda TV Serijala 'Srpska kuća': Inspiracija je u osmijehu i radosti djece i roditelja
Foto: Ustupljena fotografija | Druga epizoda TV Serijala 'Srpska kuća’: Inspiracija je u osmijehu i radosti djece i roditelja

Dugo očekivani TV Serijal 'Srpska kuća' premijerom zainteresovao je gledaoce i pokupio samo riječi pohvale, i sada sa još većim nestrpljenjem očekuje se druga epizoda, večeras u 18 časova i 20 minuta na ATV-u, koja će tek odmotati klupko predivne priče o humanoj misiji.

U drugoj epizodi, autori kažu, pobliže ćete upoznati šestočlanu porodicu Savić iz Jezera, i otkriti kako je počela izgradnja njihove 'srpske kuće', te koliko se cijela opština zainteresovala da pomogne čestitim komšijama da stignu do dugo sanjanog sna – da imaju svoj krov nad glavom. Neće izostati ni pomoć onih koji mogu mnogo više – otkrićemo ko će biti zadužen da njihovu kuću izgradi od temelja do krova.

Pored toga, vidjećete kako se u ulozi vaspitača našla osnivač Fondacije 'Srpska kuća', Gorica Dodik, koja se u zanimljiv projekat banjalučkog vrtića 'Neven' i Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Banjaluka, uključila kako bi dodatno osnažila viziju vaspitača – naučiti djecu plemenitosti, djeljenju sa drugima i zaštiti onog slabijeg od malih nogu.

Sa ATV-a poručuju da vas očekuje još mnogo toga što će, izmamiti čiste emocije – saosjećanje, ali i veliku radost, jer će porodica Savić, poznata po poštenju, radišnosti i divnoj djeci uskoro useliti u svoj dom.

Serijal 'Srpska kuća' inspirisan je radošću djece i roditelja i zato toplo pozivaju da ne propustite drugu epizodu serijala u 18 časova i 20 minuta na ATV-u!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije