TV

Drugo polufinalno veče showa Neki Novi Klinci

Drugo polufinalno veče showa Neki Novi Klinci
Foto: N.N. | Druga polufinalna večer showa Neki Novi Klinci

Sutra nakon premijere serije Paramparčad u programu TV OBN očekuje vas druga polufinalna večer show programa Neki Novi Klinci. Vrijeme je za one najbolje.

Žiri je pri kraju svog zadatka i uskoro će publika biti ta koja će odabrati pobjednika. Do toga je ostalo još samo malo vremena. U prvom polufinalu vidjeli smo dosta napetosti i treme, pa smo sigurni da toga neće nedostajati ni u ovotjednoj emisiji! Poneki glas sigurno će zadrhtati, ali naši "Neki novi klinci" su nas navikli na sjajne interpretacije i smjelu borbu. Kroz cijelu sezonu posebnost ovog show programa bila je raznolikost repertoara, pa ćemo tako i ovaj put čuti dvojke ali i rock hitove iz bivše Jugoslavije. Na sceni će se izvoditi sjajne pjesme uglednih autora. Fascinira to što djeca odabiru sve teže pjesme kako se bliži finale, što pokazuje koliko im je veliko srce i koliko žele ostaviti trag u najslađem show-u na ovim prostorima. Kandidati iz BiH dominantni su i ove sezone, pa se s razlogom pitamo je li moguće da Džejla Ramović dobije nasljednika ili nasljednicu?

Žiri je kao i uvijek u zvjezdanom sastavu: Dragi Domić, Ljubomir Perućica, Ivana Selakov, Aleksandra Milutinović, Ivana Pavković i Mirza Selimović. Čekamo vas da pjevamo i navijamo zajedno od 21:50h na OBN-u!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije