TV

"Državni službenik 2" stigao na ATV

"Državni službenik 2" stigao na ATV
Foto: N.N. | "Državni službenik 2" stigao na ATV

Nakon izuzetno uspješnog prikazivanja prve sezone srpske serije koja je oborila sve rekorde gledanosti – "Državni službenik", drugu sezonu koju smo s nestrpljenjem čekali možete pratiti subotom i nedjeljom od 20 časova u programu ATV-a.

Priča čiji su tvorci Predrag Gaga Antonijević i Dimitrije Vojnov, a koja predstavlja svojevrsni ogranak serije "Ubice mog oca", nastavlja se tamo gdje se i završila prva sezona: Lazar (Milan Marić) nije više u Službi, bori se sa sopstvenim demonima i izdajom supruge Ane (Vaja Dujović), ali kako se situacija zaoštrava, moraće da preuzme kontrolu.

U Srbiji su raspisani vandredni parlamentarni izbori i počinje pojačana aktivnost stranih sila. Milojević pokušava da zadrži stvari pod kontrolom iako mu mnogi rade o glavi, pa i najbliži saradnici. Paralelno, nekadašnji regionalni rukovodioci službe umiru pod sumnjivim okolnostima, a na meti su Bakračev i Milojevićev otac. Bakrač je u velikim životim preokretima koji utiču na njegovu pronicljivost i odlučivanje u poslu.

Mnogo akcije, uzbudljivih zapleta i vrhunska glumačka ekipa - dovoljni su razlozi da ne propustite drugu sezonu "Državnog službenika" svake subote i nedelje u 20 časova na ATV-u.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije