TV

Pratite nas na Google news

Državni službenik od nedjelje na ATV-u

Državni službenik od nedjelje na ATV-u
Foto: N.N. | Državni službenik od nedjelje na ATV-u
PR

Poznatu domaću TV seriju "Državni službenik" čiji su tvorci Predrag Gaga Antonijević i Dimitrije Vojnov, a koja predstavlja svojevrsni ogranak serije "Ubice mog oca", možete pratiti nedjeljom od 20 časova samo na programu ATV-a.

Ova savremena i uzbudljiva kriminalistička priča o agentima BIA-e prati njihovu borbu u kojoj uklanjanju najopasnije prijetnje po Srbiju, ali i vode borbu u brojnim lavirintima izazvanim savremenom geopolitičkom situacijom.

"Državni službenik" je prva serija koja će se odvažiti da prikaže rad Bezbjednosno - informativne agencije u okolnostima savremene obavještajne i opšte geopolitičke situacije. Glavni junaci su mladi ljudi pritisnuti bremenom ogromne odgovornosti velikim dijelom proistekle iz širokih ovlašćenja koja njihova pozicija nosi. Serija se bavi i njihovim profesionalnim iskušenjima i cijenom koju plaćaju privatni i porodični život.

Emitovanjem serije “Državni službenik” ATV nastavlja da obogaćuje programsku šemu s fokusom na domaće, atraktivne formate za sve uzraste i generacije. Posebnu pažnju gledalaca privukle su i domaće hit serije “Tate” koju možete pratiti radnim danima od 18 časova i “Igra sudbine” koju možete pratiti od utorka do četvrtka od 20 časova.

Pored redovnih i vanrednih izdanja vijesti i drugih informativnih formata koji donose najnovije, provjerene i zvanične informacije o pandemiji virusa korona, ATV će uskoro početi s emitovanjem paketa domaćih filmova – “Južni vetar”, “Balkanska međa”, “Bićemo prvaci sveta”, “Montevideo, Bog te video” i “Montevideo, vidimo se”.

Poštujte preporuke nadležnih institucija, ostanite kod kuće i uživajte u programu koji je pripremila vaša ATV.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije