TV

Ekskluzivni intervjui Jelene Karleuše i Nikole Pejakovića

Ekskluzivni intervjui Jelene Karleuše i Nikole Pejakovića
Foto: N.N. | Ekskluzivni intervjui Jelene Karleuše i Nikole Pejakovića

Ove subote u 16.15 časova u popularnoj emisiji “Una, due, tre” Anja Mit će ugostiti Anu Bebić i Filipa Pata, koji će uz razgovor dovesti i malo muzike. U "Top priči" glumac Miloš Timotijević govori o novim ostvarenjima i promjenama u svom životu. Stil Aleksandre Prijović u "Mondom terroru" komentariše Dragana Džajić, a u "Vašaru" slijedi rekapitulacija šta su poznati radili tokom praznika.

U nedelju 14. januara vas očekuje ekskluzivni intervju Jelene Karleuše. Novinarki Ani Rakić je pevačica otkrila šta se dešava u njenom odnosu s suprugom Duškom Tošićem, koleginicom Aleksandrom Prijović, a poruke Nataše Bekvalac i Dragane Mirković su učinila da pevačica zaplače.

Govorila je o svojoj borbi za pronalazak adekevatne terapije za majku Divnu, šta je sve značila u njenom životu i kako je uspela da nastavi život bez nje. Jedna od tema razgovora je bila i njeno majčinstvo, ali i odnos prema životinjama, kojim je  pružila divne uslove za život.

Potom slijedi razgovor Marije Dejanović sa Nikolom Pejakovićem, koji je govorio o najtežim trenucima u svom životu, kako se borio sa zavisnošću, a prisjetio se i najvažnijih momenata u karijeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije