TV

Elen Dedženeris se u suzama emotivnim govorom oprostila od publike

Elen Dedženeris se u suzama emotivnim govorom oprostila od publike
Foto: Print Screen/Youtube | Elen Dedženeris se u suzama emotivnim govorom oprostila od gledalaca

Elen Dedženeris okončala je svoju tokšou emisiju "The Ellen Show", nakon 19 sezona i više od 3.000 epizoda.

Komičarka se na samom početku emisije oprostila od gledalaca i iznijela nepoznate detalja s početka karijere, a tokom emotivnog govora se i rasplakala.

"Dobrodošli u našu posljednju emisiju! Ovdje sam ušla prije 19 godina i tada sam rekla da je ovo početak veze, a sada kažem da ovo nije kraj veze, više je kao mala pauza, sada možete da gledate druge emisije, i ja neću vidjeti publiku neko vrijeme. Prije 20 godina kada smo pokušali da prodamo šou, niko nije vjerovao da će ovo uspjeti, ne zato što je ovo druga vrsta emisije, nego što sam ja drugačija. I evo nas, 20 godina kasnije, slavimo ovo nevjerovatno putovanje zajedno", rekala je Elen i nastavila.

"Kada smo počeli šou nije bilo dozvoljeno da kažem 'gej', govorila sam to kod kuće često, kada smo imali gej doručak ili gej pastu, takve stvari. Nisam mogla da kažem gej ili mi, jer to znači da sam sa nekim, zasigurno nisam mogla da kažem supruga, jer nije bilo legalno za gej ljude da se vjenčaju u to vrijeme, a sada konstrantno govorim supruga."

Eeln je otkrila i zašto su joj otkazali emisiju prije 25 godina.

"Prije 25 godina otkazali su moju zabavnu emsijiu jer nisu htjeli da lezbejka bude u udarnom terminu jednom nedjeljno, onda sam rekla: 'Biću u toku dana, svakog dana, šta mislite o tome?'. Kako lijepo, prelijepo putovanje na kojem smo bili zajedno. Ako vas je ova emisija nasmijala, ako vas je podigla kada ste u periodu neke vrste bola, neke vrste tuge, bilo čega kroz šta prolazite, onda sam uradila svoj posao", rekla je voditeljka.

Ona je dodala da su, zahvaljujuči ovome, uspjeli da promijene živote ljudi.

"Ova emisija je zauvijek promijenila moj život. To je najveće iskustvo koje sam ikada imala, izvan moje najluđe mašte" rekla je Elen i rasplakala se, a onda je zaplesala "posljednji put".

(Telegarf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije