TV

Filip Juričić: Nova uloga na čistoj ekavici

Filip Juričić: Nova uloga na čistoj ekavici
Foto: N.N. | Filip Juričić: Nova uloga na čistoj ekavici
N.N.

Hrvatski glumac Filip Juričić omiljen je u cijeloj regiji, a posebino u Srbiji. Zbog toga često dobija uloge preko granice, pa je tako dobio jednu od glavnih uloga u sapunici "Tate" koja ruši sve rekorde gledanosti na OBN TV. Seriju TATE možete gledati radnim danima od 18 sati.

U seriiji Filip glumi uspješnog advokata zaljubljenog u samog sebe, ali to se iznenada mijenja kada sazna da ima sina. Obožavateljke iz Srbije posebno je oduševio savršeni beogradski akcent kojeg Filip ima u seriji.

Na društvenim mrežama OBN TV, gdje se serija emituje, fanovi pišu kako je savršen za ovu ulogu, kako im je nedostajao i da mu akcent savršeno pristaje. A postići beogradski akcent ako vam je rodni list iz Zagreba vrlo je teško, te su zbog toga do sada hrvatski glumci u serijama u Srbiji većinom glumili ljude iz Hrvatske.

"Igram bahatog sredovječnog tipa koji neće da se ženi i da ima djecu, ali mu se čudnim spletom okolnosti omaklo jedno dijete u prošlosti. Sad se tu razvija odnos sa djetetom. Sa svojim kvartetom tatica i dragim prijateljima Vladom, Markom i Tomom se stalno nalazimo u piceriji gdje se družimo, zabavljamo i razmjenjujemo iskustva", kaže hrvatski glumac poznat po ulogama u raznim telenovelama.

"Naporno je snimati telenovele jer je 12 sati radno vrijeme. Ali ja sam se već navikao na takav ritam rada, tako da mi je lakše. Pogotovo sada imam sreću, kao što su imali srpski glumci koji su snimali sapunice u Hrvatskoj jer se mogu naspavati i iskoristi preostalo vrijeme samo za sebe. Kada snimam u Hrvatskoj, onda te kući čekaju žena i djeca, razne obaveze, drugi posao... Sada sam u Beogradu, tačnije na Dorćolu, i mogu se posvetiti samo seriji, a kada su mi dva slobodna dana, onda idem kući, gdje su mi žena i beba", otkriva glumac.

"Promijenio sam energiju, ovdje je sve novo. Nov je i jezik, tako da imam satove srpskog", izjavio je za medije Filip.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije