TV

Finale prve sezone Serijala 'Srpska kuća’: Srpska upoznala humanu priču Fondacije 'Srpska kuća'

Finale prve sezone Serijala 'Srpska kuća’: Srpska upoznala humanu priču Fondacije 'Srpska kuća'
Foto: Promo | Finale prve sezone Serijala 'Srpska kuća’: Srpska upoznala humanu priču Fondacije 'Srpska kuća'

​U finalnoj epizodi prve sezone TV Serijala 'Srpska kuća' priča vas vodi na početak humane misije Fondacije 'Srpska kuća' i izgradnju kuća porodicama Babić iz Kosjerova, Tomić iz Trna i Gambelić iz Nevesinja, prvim porodicama u okviru, sada već, trogodišnjeg projekta 'Srpska kuća – naš zalog za budućnost'. Takođe, u finalnoj epizodi prve sezone serijala osvrnućemo se na još uvijek aktuelne radove na kućama u Jereru i Derventi, a publika će imati priliku da upozna i porodicu Vukić iz Novog Grada, koja će uz pomoć Fondacije ove godine useliti u svoj novi dom.

'Srećni smo što smo Serijalom uspjeli da ostvarimo ciljeve Fondacije i ispričamo priče o čestitim porodicama iz Srpske, koje apsolutno zaslužuju, ne samo našu, nego i pomoć i podršku svih ljudi dobrog srca. Osim što smo javnosti prikazali kako nastaje 'srpska kuća', gledaoci su mogli da se upoznaju sa svim ostalim aktivnostima Fondacije, kojima ulažemo u djecu, porodicu i kroz koje promovišemo humanost i zajedništvo. Posebno smo ponosni što smo od specijalne emisije, pa kroz sve epizode, bilježili sjajnu gledanost i što nam se javljaju donatori i lokalne zajednice iz cijele Srpske', kaže Gorica Dodik, osnivač Fondacije.

Priča o porodicama Savić iz Jezera, Kozarov iz Dervente, te Savić iz Banjaluke, doživjeće epilog u narednoj sezoni, koju najavljuju na jesen, a kada će gledaoci upoznati još nekoliko porodica, za koje je izgradnja kuća već u pripremi. 

'Motiv za prvu sezonu Serijala 'Srpska kuća', bio je da javnosti pokažemo širinu rada i misije Fondacije i pobudimo ih na humanosti i podršku plemenitoj misiji. Kroz prvu sezonu željeli smo da pokažemo koliko je toga Fondacija ostvarila u svoje tri godine trajanja i koliko je tek toga pred njom, a i pred serijalom za koje smo dobili samo pohvale. Ponosni smo na kompletnu ekipu i rezultate koje smo postigli', poručuju autori Serijala.

Sa ATV-a i iz Fondacije vas pozivaju da ne propustite finalnu epizodu prve sezone Serijala 'Srpska kuća' – u nedjelju u 18 časova i 20 minuta na ATV-u!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije