TV

Ginekolog objašnjava bizarno sviranje flaute vaginom u hrvatskom "Supertalentu"

Ginekolog objašnjava bizarno sviranje flaute vaginom u hrvatskom "Supertalentu"
Foto: Screenshot / YouTube | Genekolog objašnjava bizarno sviranje flaute vaginom u hrvatskom "Supertalentu"

Vjerovatno najbizarniji performans u deset sezona šoua ''Supertalent'' vidjeli smo u nedjelju kod Australijanke Beatris Mekkvif (41).

Njezina sposobnost sviranja flaute uz pomoć vagine zgrozila je Hrvate.

Prije njenog nastupa bilo je najavljeno: "Sljedeće scene mogle bi uznemiriti gledaoce. Upozoravamo vas da nikako ne pokušavate izvesti ono što ćete vidjeti".

Beatris je izašla na pozornicu i skinula suknju te pokazala izazovno donji veš, a onda je uslijedio šok. Okrenula se naopačke s nogama na dvije stolice i zasvirala flautu spolovilom.

''Ona je žena, žena treba držati do sebe i svog tijela! Nije ženino tijelo lutka da je svako ko želi gleda! Žena mora biti ugledna, mudra, pametna dama! Žao mi je što se toliko spustila na dno zbog jedne audicije'', "Pod hitno zabraniti nemoralno neprimjerene nastupe'', ''Ovo je poniženje za žene'', komentarisali su mnogi nakon nastupa.

I dok se mnogi i dalje zgražaju nad njezinim talentom, nas je zanimalo koliko je takva sposobnost sviranja zdrava za vaginu.

"Koliko god nekima njezin performans bio bizaran, ta žena je ginekološki zdrava. Ona ima čvrste mišiće i zdjelicu, koji je mogu dovesti do takvog načina sviranja flaute. Mi uvijek savjetujemo žene da čine Kegelove vježbe kako bi očvrsnule mišiće oko ulaska u rodnicu. To je nužno nakon porođaja. Takođe, ženama u menopauzi nedostaje estrogena. Savjetujemo ih da rodnicu održavaju prohodnom uz penetrirani seks ili dildom", objasnila  je Jasenka Grujić (72), specijalistica ginekologije i opstetricije.

Inače, Beatris radi kao hirurški asistent, a flautu svira od osnovne škole.

"Za mene je učiteljica rekla da nema nade da ću ikad dobro svirati. Onda sam se počela baviti cirkuskim vještinama iz hobija. Otkrila sam da sa svojim tijelom mogu raditi neke stvari koje drugi ljudi ne mogu", objasnila je svoj talent.

Žiri Beatris nije pustio dalje, a njihov bivši član, glumac Janko Popović Volarić (43), znao je bizarnim talentima dati zeleno svjetlo.

"Ovaj put nisam gledao, nemam vremena", rekao  je kratko prije probe u pozorištu.

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije