TV

Gledajte "Hrabro srce" na OBN-u i osvojite Iphone 12

Gledajte "Hrabro srce" na OBN-u i osvojite Iphone 12
Foto: N.N. | Gledajte "Hrabro srce" na OBN-u i osvojite Iphone 12

Nova premijerna serija u progamu OBN-a "Hrabro srce" izazvala je veliku pažnju u BH javnosti otakako je krenula. Najzaslužniji je zgodni glavni glumac Onur Tuna, ali i nagradna igra koju je OBN pokrenuo na našim društvenim mrežama.

Glavnu ulogu u seriji "Hrabro srce" ostvaruje Onur Tuna, jedan od najzgodnijih turskih glumaca poznat po svom magičnom pogledu kojem žene ne mogu odoljeti. On je jedan od omiljienih glumaca za sjajne modne editorijale koje rade turski magazini. Otkako se proslavio na TV-u snimio je desetine naslovnica i editorijala. Posljednji je ovaj za magazin "ReTouch" kojim je Onur potvrdio svoju titulu jednog od najharizmatičnijih glumaca u Turskoj.

U seriji "Hrabro srce" pomaže mu i to što igra sebi sličan lik, jer kako je sam izjavio voli se boriti za pravdu i u privatnom životu, kao i Omer.

Onim malobrojnim koji još nisu pogledali ovu seriju skrećemo pažnju da je tek treća sedmica emitovanja u toku, a samo jednom tačnom informacijom iz serije možete osvojiti Iphone 12 u nagradnoj igri na OBN-ovim društvenim mrežama. Isprobajte sreću, jer se isplati gledati "Hrabro srce"!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije