TV

Hit ruska serija "Savršena porodica" od 8. februara samo na UNA TV

Hit ruska serija "Savršena porodica" od 8. februara samo na UNA TV
Foto: Ustupljena fotografija | Hit ruska serija “Savršena porodica” od 8.2. samo na UNA TV

Počinje "Savršena porodica", ruska humoristička serija koja će vas nasmejati do suza od 8. februara, svakog dana u 15.30 časova na UNA TV.

"Savršena porodica" je ruska hit komedija koja prati porodicu Sokolov koja igrom slučaja pokušava da pronađe spas u jednom rijalitiju. 

Sve nedaće porodice Sokolov počinju kada glava porodice, Aleksej, otkrije ozbiljnu grešku na svom poslu koju njegovi šefovi žele da sakriju. Uz to, muči ga I nedostatak novca, jer shvata da uz hipoteku, gomilu drugih troškova i problema neće moći da obezbedi porodici čak ni odmor u Sočiju. Aleksej tada smišlja neobičan način da se izvuče iz ove situacije i ipak ugodi svojoj ženi I deci: prijavljuje se za učešće u rijalitiju "Savršena porodica". Njegova deca, Vanja I Julija, željni avanture lako pristaju na očev plan, ali majka Katja se u ovu pustolovinu upušta bez svog znanja. 

Kako će Katja reagovati kada shvati da su ona I njeni najbliži pod budnim okom čitave države, gledajte od 8. februara svakog dana od 15.30 časova samo na UNA TV. 

U susret prolećnoj programskoj šemi, UNA televizija pripremila je pažljivo odabran najkvalitetniji serijski program za svoje gledaoce. Nove životne drame vaših omiljenih TV junaka pratite u novom terminu u neverovatnom "jutarnjem maratonu": Osveta - svakog jutra u 6.50 časova, Eliza - svakog dana od 20 časova, Nina - radnim danima od 10.15 časova, Ljubav na note - radnim danima od 11.55 časova, i Distrikt 31 - svakog dana u 19 časova. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije