TV

Iznenađenje nove programske šeme ATV-a: Predrag Ćurković se vraća sa 'Nedjeljnim vijestima'

Iznenađenje nove programske šeme ATV-a: Predrag Ćurković se vraća sa 'Nedjeljnim vijestima'
Foto: Ustupljena fotografija | Iznenađenje nove programske šeme ATV-a: Predrag Ćurković se vraća sa 'Nedjeljnim vijestima'

Jedno od omiljenih TV lica ATV-a, Predrag Ćurković, vraća se na ekrane i to večeras, tačno u 19 časova sa 'Nedjeljnim vijestima'.

Pregled sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta biće 'Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem', dugogodišnjim urednikom i voditeljem, i zasigurno jednim od zaštitnih lica ATV-a, kojeg poznaju generacije gledaoca, a pamte ga i vole zbog prepoznatljivog i istančanog autorskog potpisa.

Kao što smo od njega i navikli u ‘Nedjeljnim vijestima’ daće bogat sadržaj u kojem svako može da pronađe nešto za sebe, a kako kaže, ponekad će pristup određenim vijestima i aktuelnim temama, biti drugačiji, upravo u tonu u kojem pamtimo mnogobrojne sadržaje koji su upotpunili njegovu karijeru i program ATV-a.  

Za kraj sedmice, ATV-ovci preporučuju 'Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem' večeras u 19 časova, jer ovaj povratak ne smijete propustiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije