TV

Jovana i Željko Joksimović gosti Harisa Džinovića u novoj epizodi "Muštuluka"

Jovana i Željko Joksimović gosti Harisa Džinovića u novoj epizodi "Muštuluka"
Foto: Ustupljena fotografija | Jovana i Željko Joksimović gosti Harisa Džinovića u novoj epizodi "Muštuluka"

Glas Harisa Džinovića rado se sluša u svakom trentuku, a od nedavno, i njegovo kulinarsko umijeće netremice se gleda svake srede u 21 sat na UNA televiziji u domovima širom regiona.

Šou "Muštuluk" niže pozitivne reakcije, a proslavljena muzička legenda pokazao se kao vrhunski gastronom i odličan domaćin koji uživa u spremanju specijaliteta, dobroj atmosferi i u društvu svojih prijatelja. 

"Za koliko sam samo muštuluka čuo noću jer sam oduvijek bio noćobdija, a dobra vijest kao dobra pjesma, ne bira vrijeme. Dobra vijest uveseljava i razgaljuje sve one kojih se tiče, a dijeliti radost sa nekim je svojevrsna umjetnost za koju nije potrebna posebna vještina već vrlina. Muštuluk treba znati pozlatiti. Dobrih gostiju će biti sigurno kao i pjesme i hrane, a kakav sam voditelj to procijenite sami. Znam samo da sam se kao domaćin, mislim, dokazao jer dosta je ljudi prošlo kroz moj život i moj dom. Svako od nas je u životu ostavio trag, a da li su ti tragovi tihi ili bučni, zavisi valjda od karaktera", kaže Haris. 

A gosti u drugoj emisiji ove srede u 21 sat na UNA TV napraviće upravo dinamičnu i varničnu atmosferu: red kuvanja i pjesme začiniće izuzetno zanimljivi razgovori domaćina i poznatog bračnog para koji će nam u potpunosti dočarati atmosferu druženja i razgovora kada su van svjetla reflektora. 

Raskošno i ekstravagantno jelo Haris će ovog puta pripremati posebno za svoje dugogodišnje prijatelje – Željka i Jovanu Joksimović.

Osim tajne spremanja sočne i ukusne ribe po sicilijanskom receptu, saznaćemo i niz pikantnih detalja, zašto se Željko jedino svađa sa Harisom na estradi, šta Jovana iskreno misli o Harisu i kakva je Melina kuvarica, koliko dugo traje njihovo prijateljstvo i ko popušta u žučnim raspravama.

Poznati bračni par neće se ustručavati da oštro razmijeni mišljenje na mnoge teme, saznaćemo zašto Haris i Željko prevrću očima kad god Jovana poručuje pjesme, kako su njene muzičke želje u emisiji otvorile polemiku i predavanje i šta je Željko tražio od Jovane da mu kaže kad završi jutarnji program i uđe u kuću. 

Zanimljive razgovore i prisjećanje na neka prošla vremena, uljepšaće predivni glasovi dva vrsna pjevača. Željko i Haris imaju poseban spoj kad zapjevaju i svoje uživanje u muzici prenijeće i na gledaoce Una televizije pjevajući najljepše pjesme najvećih muzičkih legendi. 

"Ovo će biti posebno veče, a oživjećemo i neke muzičke legende i prisjetiti se šta je ono što traje uprkos vremenu", nagovijestio je Haris. 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije