TV

Pratite nas na Google news

Ko je Nehir Erdogan?

Ko je Nehir Erdogan?
Foto: OBN | Ko je Nehir Erdogan?
N.N.

Od petka 14.08.2020. u programu OBN TV sa emitovanjem počinje nova turska serija MELEK koja će privući pažnju gledaoca svojom snažnom pričom i ostaviti sve gledaoce bez daha. MELEK je priča o snažnoj majci koja će učiniti sve za svoju djecu.

Jednu od glavnih uloga u seriji MELEK tumači Nehir Erdogan (Melek) koja je rođena u Izmiru 16. juna 1980. Tu je završila osnovnu i srednju školu. 1998. upisala je Ekonomski fakultet Univerziteta u Marmari. Studirala je do 2002. godine, a zatim upisala fakultet za radio i televiziju na istom univerzitetu.. U periodu 2001-2003. Nehir Erdogan radila je na kanalu TRT 1 u programu "Telepazar".

U serijama je počela glumiti 2002. godine. Potom je turska glumica neko vreme živela u Americi, gde je intenzivno studirala engleski jezik.

Vratila se u Tursku za ulogu Nazli u TV seriji „Ljubav na međi“. Pored snimanja u filmovima i TV serijama , Nehir Erdogan radi kao voditeljica na raznim kanalima u Turskoj. U septembru 2014. glumica se udala za filmaša Ahmeta Sesigurgila.

Nakon venčanja, par se odlučio naseliti u Francuskoj, ali Nehir Erdogan je često morala leteti u Tursku zbog snimanja filmova .

To je izazvalo krizu u odnosima supružnika. Početkom 2017. pojavile su se informacije da se par razveo.

Prije par dana su Nehir Erdogan paparazzi u Turskoj uslikali sa  Cem Aydınom, turskim zavodnikom u jednom kafiću. Vidjevši bliceve expresno su se razišli kako bi u temelju sasjekli glassine o njihovoj vezi. Cem se krajem prošle godine razveo od supruge.

Cem Aydın, koji je došao novinarima nakon što je neko vrijeme proveo sa prijateljima za drugim stolom, rekao je: "Prijatelji, radite svoj posao, razumijem vas. Ali biće mi drago ako nas ne vidite. Jer nema situacije." 

Dajući izjavu nakon Aydına, Nehir Erdogan je kazala: "Prijatelji, ovo je mjesto vrlo blizu našoj kući. Mi smo prijatelji. Ne pišite ništa loše. Nema potrebe za iracionalnim lažima." 

S Nehir Erdoğan bio je nećak a ona je napustila kafić uzevši mališana u naručje.

Melek – novu HIT seriju u programu OBN Televizije gledajte od petka 14.08.2020. u 21 sat.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije