TV

Kraj četvrte sezone Elif donosi krv i suze

Kraj četvrte sezone Elif donosi krv i suze
Foto: N.N. | Kraj četvrte sezone Elif donosi krv i suze
N.N.

Četvrta sezona trenutno najgledanije serije u BiH Elif, bliži se kraju. Uzbudljive posljednje epizode upravo se emituju na OBN-u, a nova sezona se očekuje za 15-tak dana.

Ova topla priča o djevojčici Elif osvojila je gledaoce u Evropi, na Bliskom Istoku, u Indoneziji pa i na području Latinske Amerike. Iako su producenti već odavno mislili završiti seriju, ovakva popularnost ih je nagnala da snime evo već četiri i pol sezone. Nadolazeća 5. sezona koju očekujemo u programu OBN-a 17. decembra, ponovno će pokazati koliko je živa ova tragična priča.

Na kraju 4. sezone publika je konačno vidjela dugoočekivani susret majke i kćerke, ali sada slijedi uzbudljiva završnica koja donosi nove nevolje, pucnjave i pomiješane osjećaje. U ponedjeljak 03.12. specijalna sat i pol duga završnica otkriće nove detalje o protagonistima serije.  Hoće li se Elif i Melek opet morati rastati? Što će im se dogoditi u pucnjavi koja slijedi? Hoće li se Kerem oženiti Parlom ili će u zadnji trenutak odabrati Sureju? Ovo vjenčanje neće biti prekretnica samo za Kerema i njegove žene, nego i za sve one koji će se pojaviti u novoj sezoni. Opet ćemo ostati bez nekih likova, ali će se pojaviti novi i još zanimljiviji.

Ova serija i u našoj zemlji ima epitet najgledanije serije, te gledaoci TV OBN već godinama, u svim krajevima BiH, nisu propuštali uzbudljive nastavke. U zimskoj šemi Elif će zadržati svoj udarni termin u 20 sati kada se vrati 17. decembra.

OBN

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije