TV

Kraj serije Last Of Us iznenadio fanove, producenti najavili da druga sezona neće imitirati igru

Kraj serije Last Of Us iznenadio fanove, producenti najavili da druga sezona neće imitirati igru
Foto: Printscreen/Youtube | Kraj serije Last Of Us iznenadio fanove, producenti najavili da druga sezona neće imitirati igru

Devetu epizodu pogledalo je 9,2 miliona ljudi, čak 3,5 miliona više nego što je pogledalo prvu epizodu serije. Producenti su otkrili i šta nas čeka u drugoj sezoni iako još uvijek nije ni počela da se snima.

Prva sezona serije "The Last of Us" završila se sa 9. epizodom, a obožavatelji već nestrpljivo čekaju i najavljenu drugu sezonu. Ubrzo nakon izlaska posljednje epizode, fanovi su podijelili svoje komentare i kritike na društvenim mrežama.

Epizoda je započela sa vraćanjem u Elinu prošlost, tačnije na dan njenog rođenja pa se konačno otkrilo kako je ona imuna na gljivice. Otkrili su i vezu između Marlene, vođe i Eline majke. Gledali smo Džoelov i Elin put do bolnice, gdje su saznali da postoji lijek za spas čovječanstva, ali i visoku cijenu koja dolazi s tim.

Nekima se kraj posljednje epizode prve sezone svidio, a neki su pomislili da je malo previše.

Brojni fanovi komentarisali su kako se jasno moglo vidjeti da je Džoelova odluka bila jako teška, a svidjelo im se i to kako je njegov lik "komplikovan".

Isto tako otkrili su kako im se serija svidjela jer je kroz sve epizode ostala realistična i nije odmicala daleko od video-igre.

"Last of Us' recenzija: 9/10 – sjajna priča koju treba završiti. Žao mi je samo što nije bilo toliko 'zaraženih' scena, ali su žirafe bile zakon. Džoel je apsolutna životinja! Jedva čekam drugu sezonu", napisao je jedan.

"Odvojite nekoliko trenutaka i cijenite način na koji Džoel gleda Eli u 'The Last of Us'. To je njegova ćerka. Vrijeme nije izliječilo njegove rane, ali ona je", dodao je drugi.

"Počela sam plakati otprilike 13 puta dok sam gledala finale 'Last of Us'. Eli je stvarno cijeli svijet za Džoela, ona je pokušavala da spase cijeli svijet, ali on je pokušavao da spase svoj", napisala je gledateljka.

S druge strane, postoje i oni kojima se završetak nije svideo.

"Deveta epizoda 'The Last of Us' me razljutila i više mi se ne sviđa glavni lik. Šta je ovo?", napisao je jedan od gledalaca.

Producenti serije su na konferenciji za medije pričali o drugoj sezoni, a rekli su kako će biti drugačija od prve sezone. Isto tako, kroz njihov govor je počelo da se nagađa da će priča iz nastavka igrice 'The Last of Us' biti podeljena na dvije sezone.

"Druga sezona će biti drugačija, kao što je i ova sezona drugačija od igre. Ponekad će to biti bitno drugačije, ponekad neke sitnice ali biće drugačije sigurno. Biće svoja. Neće imitirati igru", izjavio je Mazin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije