TV

Kunal Najar najavljuje kraj snimanja popularne serije "Štreberi"

Kunal Najar najavljuje kraj snimanja popularne serije "Štreberi"
Foto: Ilustracija | Kunal Najar najavljuje kraj snimanja popularne serije "Štreberi"

Poslije pune decenije opstanka i manje od dvije nedjelje do početka emitovanja 11. sezone "Štrebera", glumac Kunal Najar kaže da su još dvije godine druženja sa Šeldonom, Leonardom, Radžom i drugima sve čemu obožavaoci popularne serije mogu da se nadaju.

Štreber koji u popularnoj seriji tumači ulogu doktora Radža Kutrapalija najavio je da bi poslije 12. sezone mogao da dođe kraj najpopularnijem sitkomu današnjice.

"Ne kažem da je kraj poslije 12. sezone, ali svi znamo da ova sjajna, posebna priča koja nam se dešava mora jednom da se završi", objasnio je Kunal.

Prema njegovoj ocjeni, niko ne želi da vidi starog, debelog Radža, kao ni ostale štrebere sa malog ekrana.

"Ne odlučujem ja, ali ono što mogu sa sigurnošću da kažem je da će biti manje epizoda u budućnosti nego što ih je emitovano", istakao je glumac.

Prošle godine Najar je nagovijestio da bi 10. sezona mogla da bude posljednja. Potvrda da su odobrene još dvije sezone prekinula je spekulacije.

"Zašto bi iko odustao od nečega što je toliko dobro? Niko to ne bi uradio. Ni studio, ni glumci, niko. Ali, ovo je industrija i ukoliko mastilo nije na papiru i potpisi i pečati su tu, sve je moguće", kaže zvijezda "Štrebera".

Jedanaesta sezona serije premijerno će početi da se emituje 25. septembra.

Gledanost serije u SAD iz sezone u sezonu raste sve više pa je tako premijera treće sezone u septembru 2009. godine bila najgledanija od svih ostalih emisija prikazanih na CBSu te večeri skupivši 12,83 miliona gledalaca pred male ekrane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije