TV

Pratite nas na Google news

Ljeto na OBN-u: Počinju Zlatni dvori i novi termin za seriju Bella

Ljeto na OBN-u: Počinju Zlatni dvori i novi termin za seriju Bella
Foto: N.N. | Ljeto na OBN-u: Počinju Zlatni dvori i novi termin za seriju Bella
N.N.

Ljetna TV shema OBN-a počela je u ponedjeljak 9. jula. Seriju "Bella" možete gledati u novom terminu od 22:10 h naveče, a od 17.55 h radnim danom OBN TV će emitovati izvrsnu hrvatsku sapunicu "Zlatni dvori".

Na zahtjev mnogobrojnih gledalaca turska serija-komedija "Bella" dobila je večernji termin. Tako će gledaoci moći uživati u aktivnostima u dugom ljetnom danu, a uveče u miru svoga doma pogledati omiljene Bozoke.

U preostalim epizodama prve sezone avanture će biti sve zanimljivije i scenarisi su nadmašili sami sebe. Serija je u Turskoj osvojila nekoliko nagrada, a publika ih je nagradila velikom gledanošću. Glavni glumci serije Jessica May i Tolga Mendi postali su toliko popularni da je producenstka kuća odlučila snimiti i drugu sezonu.

U stari termin Belle dolazi hrvatska sapunica "Zlatni dvori" koja je bila prekretnica u svijetu TV serija kod naših susjeda. Radnja je smještena na zlatnim ravnicama u samom srcu Slavonije.

Okosnicu serije čini jaka ljubavna priča između Ane, koju utjelovljuje Katarina Baban i Petra kojeg utjelovljuje Matko Knešaurek. 

Ane je seoska djevojka koja na slavonskom gazdinstvu brine o konjima, a Petar mladi bogataš koji je pomalo vjetropirast, neodgovoran i zaveden sjajem vlastitog, porodičnog bogatstva, ali u dubini duše pošten i dobronamjeran. Petar će iz ljubavi prema muzici, ali i velikog prkosa prema ocu, prihvatiti okladu da će Anu pretvoriti u muzičku zvijezdu. Između njih se od prvog susreta razvijaju snažne emocije, koje će ih oboje dovesti do krajnjeg cilja – ne samo pronalaska prave ljubavi, nego i upoznavanja samih sebe. Međutim, na tom putu postoji veliki broj prepreka na koje će tako neobičan par naići.

Ljeto na OBN-u donijeće i neka iznenađenja, ali o njima ćete saznati na vrijeme.

OBN

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije