TV

"Ljubav je na selu": Farmeri prezahtjevni, kandidatkinje u bolnici

"Ljubav je na selu": Farmeri prezahtjevni, kandidatkinje u bolnici
Foto: N.N. | “Ljubav je na selu“ na OBN TV: Farmeri prezahtjevni, kandidatkinje u bolnici

OBN Televizija pripremila je u novoj sezoni mnogo toga za svoje gledaoce, ali projekat koji se definitivno izdvaja je “Ljubav je na selu“. U međunarodnoj sezoni su do sada najzahtjevniji farmeri i jedna farmerica, a to nikako ne "sjeda" onima koji traže ljubav.

Nakon upoznavanja i odlaska u Čile, Ekvador, Australiju, Berlin i Kanadu na redu su prvi zadaci nakon kojih će farmerima biti jasnije kako se kandidati i kandidatkinje snalaze u seoskim poslovima.

''Nismo opremljene za farmu jer nam nije rekao da ćemo doći ovamo'', komentarisale su iznenađeno Srećkove cure nakon što im je tokom šetnje obznanio da ih čeka hranjenje životinja.

I dok će neki farmeri biti oduševljeni odrađenim poslom, neki će svojim damama tražiti samo negativne strane. ''Morate me slušati o stvarima koje ja bolje znam'', objašnjavaće Domino sadnju paradajza Gogi, Sonji i Barbari, ali djevojke ni njemu neće ostati dužne.

A nakon što su Jackove odabranice juče odlično odradile posao u dvorištu farme, u kući će ih dočekati poseban poklon u znak zahvalnosti – kante, metle i deterdženti. ''Suveniri iz Australije'', komentarisaće sarkastično.

Nakon divlje vožnje Atacamom, Darinka je svoje momke odvela u pustinjsku oazu, ali iznenađenje nije prošlo dobro kao što se nadala.

A u Ekvadoru Danielove će se gošće spremati za izlazak u Montañitu, ali već se unaprijed dobro znalo ko će biti zvijezda večeri. Tanja će čitavu veče biti raspoložena za pronalazak novog društva pa će neprestano koketirati sa lokalcima, a Daniel će ponovo pokazati da sve teže podnosi njezine promjene raspoloženja.

Čak dvije djevojke potražiće pomoć zbog zdravstvenih tegoba, a kako je sve prošlo ne propustite saznati već večeras u 21:45 na OBN-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije