TV

"Miro protiv svih” večeras u 20 časova na ATV-u

"Miro protiv svih” večeras u 20 časova na ATV-u
Foto: N.N. | "Miro protiv svih” večeras u 20 časova na ATV-u

Popularni ATV-ov kulinarski šou "Miro protiv svih" po treći put se vraća na male ekrane već od večeras i biće emitovan srijedom od osam časova uveče.

Gledaoci su već navikli da se sezone međusobno prilično razlikuju. U drugoj sezoni noviteti su bili izvođači koji su, osim za dobru atmosferu, zaduženi za degustaciju i konačni sud. Treća sezona je, kaže Miro, totalno različita od prethodnih i nimalo nije takmičarskog karaktera.

"Moji izazivači su poznate ličnosti iz Banjaluke i Republike Srpske. Drago mi je to, jer odavno smo imali ideju da “poznate” prikažemo u kuhinji. Nastojaćemo da što više saznamo o njihovom radu, životu, privatnom životu. Da li znaju da se snađu u kuhinji, koji su to njihovi hobiji, čime se zabavljaju u slobodno vrijeme. Jednostavno, sve osim politike", otkrio je Miro Janjanin.

Treća sezona  je, objašnjava najpopularniji kuhar među banjalučkim muzičarima, njemu manje zahtjevna budući da su "izazivači" ljudi koje on odranije poznaje.

"Izazov je da vidimo njihova jela koja će oni da kuhaju, a ja ću pokazati dalje da se ta jela mogu i drugačije spremati. Uvijek je izazov na licu mjesta da razmislim i napravim to njihovo jelo na "novi" način, budući da ja do zadnjeg momenta ne znam šta će oni da spremaju", kaže Miro.

Šta poznati vole da kuhaju i kako spremiti "egzotična" jela samo su dio onoga što je Miro pripremio za treću sezonu. Sigurni smo da će i ova sezona ubrzo osvojiti srca mnogobrojnih gledalaca, pa čak i onih sa najistančanijim ukusom!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije