TV

Model i manekenka osvojila simpatije građana BiH, uskoro ponovo na malim ekranima

Model i manekenka osvojila simpatije građana BiH, uskoro ponovo na malim ekranima
Foto: Ustupljena fotografija | Model i manekenka osvojila simpatije građana BiH, uskoro ponovo na malim ekranima
N.N.

Na domaćim televizijskim stanicama ima dosta lijepih i atraktivnih voditeljki. One svojim izgledom svakodnevno plijene pažnju gledalaca ispred malih ekrana.

Za kratko vrijeme simpatije građana BiH osvojila je Elvisa Muratović, voditeljka OBN-a.

OBN televizija početkom februara počinje emitovati novu sezonu popularne kulinarske emisije "Stol za 4", a upravo u ulozi voditeljice i domaćice biće Elvisa.

Dvadesetdevetogodišnja ljepotica gledaoce je osvojila harizmom, a za novu sezona "Stola za 4" ističe da će se razlikovati od prethodne.

Prije televizijskog posla Elvisa je radila kao model, a sa samo osam godina se prvi put našla pred fotoobjektivom. Iskustvo u manekenstvu pomoglo joj je u angažmanu na OBN-u u smislu ponašanja pred kamerom i savladavanja treme.

"Bavila sam se manekenstvom i modelingom, ali to nije nešto što je značajno utjecalo da budem izabrana kao lice OBN-a. Na OBN-u su u meni prepoznali i druge kvalitete i vidjeli osobu koja će moći voditi jedan od najbitnijih projekata. Za ovakav projekat potrebna je povezanost s ljudima, srdačnost i toplina", govori Muratović.

Kazala je i kako se ona snalazi u kuhinji, te koja su joj jela omiljena.

"Od ranog djetinjstva se kod mene rodila ljubav prema kulinarstvu, naročito pripremi kolača i torti. Uvijek sam bila uz majku, pratila kako kuha i učila od nje. Sa 14 godina sam napravila prvu pitu. Sjećam se, spremala sam zeljanicu koja je bila ukusna, iako jufka nije bila tanka kao mamina. Inače sam ljubitelj povrća i ribe, ali su peciva i slatkiši nešto čemu teško odolim. Veliki sam ljubitelj čokolade", iskrena je atraktivna voditeljica OBN-a.

Muratović još uvijek nije upoznala muškarca svog života.

"Fizički izgled partnera mi je bitan, ali nije presudan. Da bi me osvojio, muškarac prije svega mora biti dobar i iskren čovjek. Ostvaren i duhovit. Muškarac u pravom smislu te riječi. Neko ko će učiniti da se uz njega osjećam voljenom, sretnom i zaštićenom. Neko ko se raduje životu i zna uživati u sitnicama. Da mi bude partner i prijatelj s kojim ću dijeliti sve, i dobro i loše", kaže domaćica "Stola za 4".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije