TV

NOVA KULINARSKA EMISIJA KO TO KUVA VEČERU NA ATV-u: Ko kuva premijernu večeru?

NOVA KULINARSKA EMISIJA KO TO KUVA VEČERU NA ATV-u: Ko kuva premijernu večeru?
Foto: N.N. | NOVA KULINARSKA EMISIJA KO TO KUVA VEČERU NA ATV-u: Ko kuva premijernu večeru?

Nova kulinarska emisija 'Ko to kuva večeru' na ATV-u oduševiće vas sjajnom atmosferom, interesantnim razgovorima uz sve potrebne rekvizite, ukusnim receptima i zabavom kakva samo i može da bude na jednoj odličnoj večeri.

Domaćini Dragana Božić, prepoznatljivo TV lice ATV-a i kuvar Branko Šavija, svake nedjelje ugostiće ličnosti sa javne scene, a osim delicija i toga kako se poznati snalaze u kuhinji, saznaćete i nešto više o njihovim kulinarskim i degustatorskim sposobnostima.

I ono najvažnije, da li će svojim kulinarskim umijećem izboriti titulu kuvara bez premca?

Kažu da se o ukusima ne raspravlja, ali  na premijernoj i svakoj drugoj večeri će se o njima itekako raspravljati. Borba će biti zahtjevno zabavna - zato se naoštrite! 

Ko to stiže u ATV-ovu kuhinju i ko to premijerno kuva večeru?

Ime je dobila po popularnom hitu čuvjenog pjevača zabavne muzike, a prvi put britkim glasom zapjevala sa 12 godina. Njenu karijeru obilježile su festivalske nagrade i pjesme kojih se rado sjećamo, a njen život prepun je iskušenja iz kojih izlazi uvijek snažnija. Šta voli da jede? I kuva? A posebno, kome? 

Hoće li kao dobar gurman uspjeti da nadmaši Branka i da osvoji laskavu titulu majstora za najbolje večere i šta će otkriti Dragani? Sve će se znati u nedjelju!

Premijera nove kulinarske emisije 'KO TO KUVA VEČERU' u nedjelju u 18 časova i 20 minuta na programu ATV-a.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije