TV

NOVOGODIŠNJE CENTRALNE VIJEST ATV: Povratak koji će se pamtiti

NOVOGODIŠNJE CENTRALNE VIJEST ATV: Povratak koji će se pamtiti
Foto: Ustupljena fotografija | NOVOGODIŠNJE CENTRALNE VIJEST ATV: Povratak koji će se pamtiti

Na izmaku godine, dok se sitno broji do ponoći, svode se računi, procjene i godina se proglašava uspješnom ili ne. Težak je to posao jer svaka godina je, sama po sebi, NEPONOVLJIVA i NEPROCJENJIVA.

Ova, burna 2021. godina, dugog i ko zna kojeg talasa kovida, kriza, sukoba, teških riječi, oživljavanja i umrtvljavanja Dejtona, pobjeda i poraza, rebalansiranja budžeta, sklapanja i raskrinkavanja koalicija, ljubavnih afera, novih i starih gradonačelnika, opijata, storidža, međunarodnih posjeta, razgovora iza zatvorenih vrata... Bilo je i pjesme, veselja, slatkih i neslanih šala. Bilo je kao što uvijek bude - borbe i skandala.

Lako je sada reći bila je teška, krizna i nikakva. A kakva li će tek biti sljedeća?

Naši informativci u moru kriza nisu 'upali' u onu kreativnu. Baš naprotiv. U moru vraćanja - od Lesija, preko Šime, do nadležnosti i naši su vratili svoje NOVOGODIŠNJE CENTRALNE VIJESTI.

Pogled u burnu stvarnost godine koju ispraćamo, i neka joj lijepa kuća, serviraju za vas na poseban i drugačiji način. U stilu u kojem ih pamtite. U ruhu koje će vas iznenaditi. U ovoj rekapitulaciji godine biće smijeha, veselja, smjelosti, ali prije svega, dobrih namjera. U ovom rezimeu godišnjih računa biće dobre atmosfere i želja da nam Nova bude samo bolja. Za ostalo ćemo lako!

Proslava Nove godine je večera koja se neprimjetno pretvori u doručak. Večerajte i uživajte s nama. Pa tako do doručka. U boljoj ili još goroj... Pa ko bi to sada znao? Mi idemo u nju sigurno. Zbog vas.

Neka vam je berićetna.

Ne mijenjamo termin – NOVOGODIŠNJE CENTRALNE VIJESTI ATV-a – petak, tačno u 19!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije