TV

Napeta, strasna i dinamična serija "Halka" u program OBN TV

Napeta, strasna i dinamična serija "Halka" u program OBN TV
Foto: N.N. | Napeta, strasna i dinamična serija "Halka" u program OBN TV
N.N.

Prije 20 godina dogodilo se ubistvo a njegove okolnosti do danas nisu razriješene. Policija je zbog nedostatka dokaza zatvorila slučaj.

Međutim, kada nakon 20 godina u policijsku stanicu stigne snimak ubistva na kojem se vide ubice, policija odlučuje ponovno otvoriti slučaj.

Glavni policijski inspektor odlučuje angažovati sina žrtve ubistva, Kana, koji je završio u zatvoru još kao jako mlad. Njegov zadatak biće da se infiltrira u redove organizovane kriminalne grupe bivših prijatelja i saradnika njegovog oca, koji su ga i ubili. On ni ne sluti kakve ga tajne tamo očekuju i što skiriva mračno podzemlje u kojemu vlada Halka.

Halka je turska špijunska drama autora Volkana Kocatürka u kojoj glume Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hande Erçel, Nazan Kesal i Ahmet Mümtaz Taylan, glumci koji su publici u Turskoj poznati po ulogama u drugim projektima. Naslov se pokazao dvostruko gledanijim od svih ostalih špijunsko akcijskih serija na turskom tržištu. Inače, serije te tematike nisu tako česte na tamošnjim kanalima, pa je zbog toga ovo pravi biser TV programa u Turskoj.

Seriju "Halka" od 9. spetembra u program OBN TV pratite radnim danima u 22 sata

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije