TV

Ne propustite novo izdanje "Lica pravde" 6. decembra na UNA TV

Ne propustite novo izdanje "Lica pravde" 6. decembra na UNA TV
Foto: Ustupljena fotografija | Ne propustite novo izdanje "Lica pravde" 6. decembra na UNA TV
N.N.

Oslobađajuća presuda za optužene u slučaju Dženana Memića, potresla je javnost, a porodica nakon dugih sedam godina borbe tokom koje pokušavaju da dokažu kako dvadesetjednogodišnji mladić nije stradao u saobraćajnoj nesreći već je ubijen - ostavila je neutešnu!

Jedan od najkontroverznijih slučajeva u BiH pravosuđu pratio je još jedan otac koji nije dočekao pravdu za svog sina, Davor Dragičević. Priča o dva oca koji nisu dočekali pravdu za svoje sinove - priča je o pravosuđu BiH, drugom najkorumpiranijem u Evropi. 

Poslednjih meseci inflacija i rat svuda u svetu izazvali su rast cena, a u Srbiji haos na tržištu nekretnina. Od početka godine cena iznajmjivanja stana u centru Beograda skočila je za nezapamćenih 100, a negde i za 200 procenata. Postoji li način da se zaštite oni koji nemaju svoju nekretninu? Postoji li bilo kakav zakon koji reguliše tržište ili makar kažnjava one koji ne plaćaju porez – saznajte u novoj epizodi emisije “Lice pravde” 6. decembra u 20.10 časova na UNA TV.  

Kordun - zaboravljen od svih, a nadomak Zagreba. Ono malo ljudi koji tamo žive, većinom Srba povratnika, preživljava od socijalne pomoći ili ponižavajuće niskih penzija. Takvu sliku Korduna, kraja u kojem je provodila bezbrižna leta pre rata, na imanju bake i deke, Klaudija Mandić iz Beča više nije mogla da gleda. I zato je skupila prijatelje, ali I pakete humanitarne pomoći, i uputila se iz Beča na Kordun – da pokaže starijim meštanima da ih ipak nisu svi zaboravili! 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije