TV

Ne propustite novu epizodu kviza "Jedno pitanje" na UNA televiziji

Ne propustite novu epizodu kviza "Jedno pitanje" na UNA televiziji
Foto: Ustupljena fotografija | Ne propustite novu epizodu kviza "Jedno pitanje" na UNA televiziji

Deset hiljada evra sleduje takmičarima koji daju tačan odgovor na samo jedno pitanje.

„Požuri polako“, i samo hrabro! Ko vodi bitku, a ko ima sto odsto poverenja u svog saborca - saznaćete večeras u novoj epizodi omiljenog kviza „Jedno pitanje“.

Zoran i Mirko, osim kumstvom, povezani su i ljubavlju prema glumi. Ukoliko im se večeras osmehne sreća, ali i ako iskoriste svoje znanje na pravi način – Zoran bi nagradu potrošio na neko lepo putovanje, dok bi Mirko pokrenuo sopstvenu proizvodnju obuće.

I šarmantni Kragujevčani, Vlada i Miloš, naći će se večeras preko puta Marije Kilibarde i probati da uz pomoć intucije, znanja i instrukcija od strane voditeljke, pronađu ispravan odgovor od ponuđenih dvadeset. Da li će im poći za rukom, pogledajte večeras u 21 sat na UNA televiziji.

"Jedno pitanje" je emisija licencirana od strane NBCUniverzal Formata, koji su deo Univerzal Internacional Studija, divizije Univerzal Studio Grupe.

Originalna verzija kviza emitovana je na Kanalu 4 u Velikoj Britaniji, u produkciji Chalkboard TV i Motion Content Group.

Pored znanja koje je potrebno da se osvoji novčana nagrada od čak 10.000 evra, neophodna je intuicija, malo sreće, ali i neizostavna pomoć voditeljke - a pravila su jednostavna: Takmičarski par od voditeljke dobija jedno pitanje i 20 odgovora, gde će sistemom eliminacije, pokušati da dođu do jedinog ispravnog odgovora. Ako takmičarski parovi uspeju da savladaju sve korake koji su pred njima, čeka ih vredna nagrada u iznosu od 10.000 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije