TV

Pratite nas na Google news

Nevjerovatna Indija: Upoznajte najveću porodicu na svijetu

Nevjerovatna Indija: Upoznajte najveću porodicu na svijetu
Foto: N.N. | Nevjerojatna Indija: Upoznajte najveću porodicu na svijetu
N.N.

Pripremite se da osjetite val adrenalina zbog kojeg će sve ostalo što ste vidjeli biti blijedo u usporedbi sa pričama koje donosi novi serijal Nevjerovatna INDIJA koji možete pogledati sutra u programu OBN TV od 17:40h.

Ove emisije su priče o izvanrednim ljudima i događajima i primoraće vas da reagujete - Nevjerojatna Indija.

Sutra ćete u prvom nastavku upoznati najveću porodicu na svijetu od 181 člana. Stanovnica Mizorama Ziona Chana ima 39 supruga, 94 djece, 14 snaha, 33 unuka i 1 praunuče i svi žive pod jednim krovom. Nije li nevjerovatno?

Upoznati ćete i tipa koji se sprijateljio s električnom strujom. Može podnijeti strujni udar i dodirnuti osigurač pod naponom. Može podnijeti čak 440 volti električne struje u vodi. OMG ovo je stvarno šokantno. Možemo ga čak zvati Bijli Kumar ili Electro.

Najbolji bik na svijetu, Yuvraj težak je 1.500 kg i visok 1,80 m i dolazi iz Kurukshetre Haryane. Otac je 150.000 teladi. On je Super bik u Indiji.

Upoznajte svoje pretke. Da, u mjestu hinduističkog rodoslovlja Haridwar bilježe se podaci o porodicama i događajima. Bilježnica koja se koristi u tu svrhu zove se 'Bahi'. Ljudi ovdje dolaze kako bi saznali sve o svojim precima.

Serijal Nevjerovatna INDIJA možete pogledati sutra u programu OBN TV od 17:40h.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije